Știri

Mărturia lui Mirel, cel care a omorât-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apără tânărul: ”M-am enervat foarte tare”

Mirel Dragomir este suspectul principal în uciderea studentei de la Facultatea de Medicină din Timișoara. Tânărul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupă de cazul infiorător.

Crima odioasă petrecută în Timișoara a șocat pe toată lumea. Andreea, în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Medicină a fost ucisă de iubit, prin aplicarea a 30 de lovituri de cuțit. După ce Mirel a fost arestat, a făcut mai multe declarații cu privire la situația tragică.

Andreea era studentă la Facultatea de Medicină și avea tot viitorul în față pentru a-și urma visul încă din copilărie. Iubitul ei, Mirel Dragomir, a dat dovadă de cruzime ieșită din comun, după ce a ucis-o pe Andreea prin 30 de lovituri de cuțit. Criminalul fost arestat de poliție și a făcut o declarație surprinzătoare.

Tânărul a mărturisit că avea o relație cu Andreea încă din luna octombrie, dar în ultima perioadă, lucrurile nu au mai fost la fel de fericite între ei. Mirel Dragomir recunoaște că a văzut-o pe studentă în timp ce scria mesaje, dar nu știa cui îi erau adresate, motiv pentru care a fost refuzat, apoi a avut un acces de furie.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin”, se arată declarația din Rechizitoriul procurorilor.

Tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit în Timișoara, declarații în lacrimi. Părinții ei o așteptau acasă în ziua în care a fost omorâtă: ”Nu o mai învie…”

După ce tânăra nu a vrut să-i dea telefonul ei, a menționat că vrea să se despartă de acesta. Într-un acces de furie, Mirel Dragomir a mers în bucătărie, loc de unde a luat două cuțite. După acel moment, s-a întors în cameră, iar între el și Andreea a început un adevărat scandal, apoi a început să o lovească de mai multe ori.

”A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai declarat tânărul.

0165
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.