Știri

Tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit în Timișoara, declarații în lacrimi. Părinții ei o așteptau acasă în ziua în care a fost omorâtă: ”Nu o mai învie…”

Părinții Andreei au ajuns la IML Tmișoara pentru a prelua trupul neînsuflețit al fiicei lor. Tatăl fetei a făcut declarații în lacrimi despre cum a primit vestea că fiica lui, pe care o aștepta acasă în ziua în care a fost o omorâtă, s-a stins din viață. Bărbatul este devastat de durere.

Andreea a fost omorâtă de iubitul ei, într-un moment al vieții în care avea tot viitorul înainte. Era o tânără cu o familie frumoasă, care o aștepta mereu să ajungă acasă, în Gorj.

Părinții ei au primit cea mai îngrozitoare veste a vieții lor, în urmă cu câteva zile, iar de atunci nu își mai găsesc liniștea.

La câteva momente după ce a ajuns la sediul IML, pregătit să ducă acasă trupul neînsuflețit al Andreei, tatăl ei a făcut declarații despre ultimele lor discuții și despre ziua în care fiica lui a fost măcelărită cu sînge rece de Mirel.

Bărbatul a mărturisit că a vorbit cu Andreea cu câteva ore înainte să moară, iar ea i-a spus că își face bagajele și pornește spre casă. Tânăra urma să se urce în autocar și să își contacteze părinții când va porni. Însă, nimic din aceste lucruri nu s-a mai întâmplat.

Tatăl Andreei a încercat să ia legătura cu ea, însă nu i-a mai răspuns niciodată la mesaje și la apeluri. În acel moment și-a făcut griji, a luat mașina și a pornit din Gorj înspre Timișoara. Ceea ce a urmat să afle a fost tragic pentru el.

”La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină.

La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns. Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara”, a declarat tatăl ei, la antena3.ro.

Moment sfâșietor în Timișoara. Colegii Andreei, studenta ucisă cu sânge rece de iubitul ei s-au adunat în fața Institutului de Medicină Legală unde familia fetei a venit să-i ridice trupul neînsufleţit.

Între timp, detalii cumplite despre crimă ies la iveală. Andreea, studentă la Medicină şi fostă Miss Boboc a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit – peste 60.

Psihologii criminalişti cred că asasinul ei ascundea în spatele imaginii de tânăr credincios şi studios, profilul unui individ care făcuse o obsesie pentru fată şi care a omorât-o ca s-o pedepsească pentru că voia să-l părăsească.

”Vă rog să o scuzaţi pe Andreea dacă v-a greşit cu ceva! Şi să o aveţi în amintirea voastră! Noi oricum suntem… Era primul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta!”, a declarat tatăl studentei.

”Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic”, a mai spus el.

Mărturia lui Mirel, cel care a omorât-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apără tânărul: ”M-am enervat foarte tare”

078
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.