Știri

Vlăduța Lupău știe ce nume îi va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, trăiesc o perioadă unică de când au aflat că familia se va mări. Și-au dorit să devină părinți din nou, iar dorința este pe cale să li se îndeplinească. Acum, se pregătesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.

Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată în urmă cu două zile, în timpul spectacolului de la Sala Palatului, atunci când i-a dedicat o melodie emoționantă celui de-al doilea copil. Artista spune că și-a dorit să devină mamă din nou și s-a rugat la Dumnezeu ca dorința să i se îndeplinească.

Vlăduța Lupău spune că a început deja să se gândească la cum va arăta viața ei alături de doi copii și este nerăbdătoare să își cunoască fiul. Artista a declarat că s-a gândit deja la numele celui de-al doilea copil și pentru care s-a inspirat din Biblie. Cântăreața mai spune că atât ea, cât și soțul ei, și-au dorit ca fiul lor să aibă un nume special și simte că i se va potrivi de minune bebelușului. Vlăduța Lupău nu a dorit să îl dezvăluie încă și a mai precizat că va anunța numele copilului abia atunci când va veni pe lume.

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema. Mai sunt cu numele ăsta, dar e foarte rar”, a declarat Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV.

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare pe 23 martie, asta după ce, înainte cu o seară, spusese pe Instagram că ziua de sâmbătă va fi una specială pentru ea, pe lângă faptul că a susținut spectacolul. Și în urmă cu doi ani, artista a dat vestea cea mare în ziua de Buna Vestire, pe 25 martie, semn că acest moment are o semnificație aparte în familia lor.

„Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc, minune. Cu drag mami!”, scria Vlăduța Lupău pe Instagram.

0116
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.