Știri

George Nicolescu a lăsat o moștenire imensă în urma sa, pentru toți românii. Odihnă veșnică

Lumea muzicii din România e în doliu! George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani.

Melodiile lui: „Eternitate” sau „Mai avem nevoie şi de iarbă”, au încântat românii ani la rând și au rămas drept moștenirea sa pentru noi toți.

Cu ceva vreme în urmă, George Nicolescu, solistul care s-a născut orb, declara că s-a împăcat cu el însuși și cu viața lui și chiar declara că nu îi mai este teamă de absolut nimic, nici măcar de moarte.

S-a stins din viață George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb. Artistul care a scris istorie în muzica din România cu piesa „Eternitate” a murit la vârsta de 74 de ani.

SpyNews.ro vă oferă detalii în exclusivitate despre trecerea în neființă a artistului. George Nicolescu a decedat în cursul zilei de astăzi, după ce fusese operat vinerea trecută. Intervenția chirurgicală a decurs bine, tumoarea pe care a avut-o pe ficat fiindu-i îndepărtată.

După operație însă, a făcut bronhopneumonie și a fost mutat la terapie intensivă, acolo unde, în cele din urmă, corpul lui a cedat.

Alte informații despre George Nicolescu
George Nicolescu s-a născut în anul 1950, la Ploiești. Din nefericire, acesta a venit pe lume orb. În ciuda eforturilor cadrelor mericale pentru a-i reda vederea, totul a fost în zadar.

Mama artistului a apelat la cei mai buni medici ai vremii, iar la vârsta de patru ani George Nicolescu a suferit și o operație pe creier. Intervenția chirurgicală nu a avut succes, iar artistul a rămas orb.

George Nicolescu era căsătorit de mai bine de cinci decenii cu femeia care l-a făcut tată a doi copii: George Daniel și Luminița, ambii stabiliți de ani de zile în Spania. Primul hit al lui George Nicolescu este „Eternitate’, urmat de „Prefă-te, inimă, în stea’ și „Mai avem nevoie și de iarbă’.

0106
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.