Știri

Alina Albert, previziuni sumbre pentru 50 de ani: „Lumea se va schimba și nimic n-o să mai semene cu ceea ce știm noi azi”

Alina Albert, previziuni sumbre pentru 50 de ani. Alina Albert a făcut în 2012 cateva previziuni pentru 50 de ani. Se pare că, unele dintre ele s-au adeverit deja. Astfel, parapsihologul le-a repostat pe Facebook.

În anul 2012, Alina Albert a scris despre calamitățile ce vor urma. Ce se va întâmpla în UE, cum o să fie afectată moneda Euro, ce calamități vor distruge America, cum va cunoaște omenirea cea mai mare criză economică au fost doar câteva dintre previziuni.

Alina Albert, previziuni sumbre pentru 50 de ani
Mai mult, unele dintre ele s-au și adeverit deja. Iată ce spunea:

„Și acum iată previziunea mea pentru 50 de ani, datată august 2012
V-am spus mereu că lumea se va schimba și că nimic n-o să mai semene cu ceea ce știm noi azi. O parte a marilor schimbări ale Terrei le vom prinde și noi. Am să vă ofer câteva, posibil să le prindeți in timpul vieții voastre.
UE se va destrăma. Moneda euro nu va mai exista.
Criza economică mondială despre care s-a vorbit atât de mult va veni abia peste câțiva ani. Atunci vom înțelege ce înseamnă cu adevărat criza.
Continentele americane vor fi lovite de calamități naturale fără precedent. Economic și strategic SUA nu va mai fi niciodată o putere mondială.
În partea de est, va avea loc o explozie nucleară de amploare, dar efectele ei vor fi cumva departe de noi românii.
Majoritatea vor căuta refugiu pe continentul african. Omenirea se va bate pentru resurse.
Marile puteri economice și strategice ale lumii vor fi Rusia și China. Rușii vor face descoperiri fabuloase în fizică și astronomie. Ei vor revoluționa practic lumea științifică.
Secretele americanilor, păzite strașnic de-a lungul istoriei, vor fi dezvăluite brutal omenirii.
Descoperirile științifice din domeniile fizicii și chimiei vor schimba definitiv și irevocabil industria alimentară. Oamenii se vor hrăni total diferit de cum o fac astăzi.
Țara noastră și o mică parte a Europei vor fi mai ferite de violența schimbărilor”, scria la vremea respectiva Alina Albert.

053
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.