Media

Ce salarii aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Un fost angajat face acuzaţii dure la adresa Mirelei Retegan: „În trei ani, am lucrat pe bandă rulantă, nu am avut nicio zi liberă”

Un fost angajat de la Gaşca Zurli a făcut acuzaţii dure la adresa Mirelei Retagan. Bărbatul a dezvăluit într-un mesaj câţi bani i s-au oferit pentru sarcinile pe care le avea de făcut.

Silviu Ciobanu, un fost angajat al companiei, a rupt tăcerea şi a povestit cum a fost tratat de creatoarea celui mai iubit proiect de copii. Bărbatul a fost angajat iniţial ca paznic, dar în timp, spune acesta, a început să aibă tot mai multe sarcini.

În continuare, Silviu a dezvăluit şi ce salariu primea pentru tot ce făcea în companie. Bărbatul este dezamăgit de faptul că Mirela Retegan nu l-a apreciat niciodată şi îi i-a oferit în cei trei ani de muncă 1.000 de lei.

„Eu m-am adaptat foarte bine, conform cerințelor dumneavoastră. Ați deschis o locație destinată petrecerilor pentru copii, iar eu am desfășurat multe activități pe diferite domenii și vi le enumăr. Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare.

A venit ziua mea și ați discutat cu mine pentru cursurile de șofer, pe care le-am luat cu brio… A venit și momentul în care mi-ați propus să mă mut de la bătrâna la care locuiam atunci cu chirie, să vin în str. Vișinilor, spunându-mi că nu voi plăti nimic și nu voi avea nicio grijă, fapt care astăzi m-a determinat să ajung la concluzia că mi-am stricat tot rostul.

Mi-am luat permisul de conducere și au început să vină asupra mea și mai multe sarcini, cu toate că în fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1.000 de ron!!!

Vreau să vă aduc la cunoștință că ați uitat următoarele: am făcut pe șoferul pentru toată lumea din Zurli, chiar și din exterior, șofer pentru fetița Zurli, șofer pentru diferite personaje (Pirat, Spiderman sau Batman), șofer curierat, șofer pentru familia dumneavoastră, șofer aprovizionare Zurli, încărcat descărcat singur diverse lucruri”, susţine Silviu Ciobanu.

Fostul angajat mai spune că a ajutat-o și pe Mirela Retegan să se mute, dar a acceptat să facă şi alte servicii care nu erau trecute în contracul lui de muncă.

„V-am mutat de la Cotroceni la Băneasa singur, am încărcat, am descărcat, am demontat și montat mobile, lustre, prize și întrerupătoare, am făcut-o și pe zugravul. Când mi-ați propus să mă mut în str Visinilor, cu siguranță, aveați in cap ideea de a ma pune să fac pază, curățenie, de a fi la costumier, să spăl costumele, să aranjez toată recuzita, ceea ce nu este ușor pentru un singur om. Să luam aminte că am omis multe activități prestate de mine, care nu erau în fișa postului. Nu am avut nicio zi liberă, am lucrat de luni pana duminică, chiar si până la unu noaptea, am mers la primarii, la ANAF, la OSIM, la diverse edituri, pentru a face treburile dumneavoastră, în concluzie, m-am achitat față de companie… În trei ani, am lucrat pe bandă rulantă, însă eu voi mai presta aceste activități doar dacă voi fi plătit lunar, așa cum trebuie”.

Ce spune Mirela Retegan despre acuzaţiile fostului angajat
Mirela Retegan a negat vehement acuzațiile, susținând că fostul angajat își caută doar publicitate. Mai mult, creatoarea proiectului pentru copii spune că bărbatul s-a supărat după ce a cerut o mărire de salariu pe care nu a primit-o.

„Băiatul acesta încearcă sa își facă publicitate. Într-un final, l-am angajat, aveam nevoie de un paznic și i-am oferit acest post. […] i-am făcut cadou cursuri la școala de șoferi și, după ce a luat carnetul, l-am făcut și conducător auto. Ba chiar i-am oferit si un spațiu de locuit, unde i-am plătit tot ce înseamnă utilități. În fine, recent, a venit la mine și mi-a spus că nu mai este mulțumit cu salariul, iar eu i-am zis că nu pot să îi ofer mai mult și s-a supărat”, a declarat Mirela Retegan.

0127
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.