Știri

Trei zodii feminine care se vor logodi în aprilie sau își vor găsi sufletul pereche

Trei zodii feminine care se vor logodi în aprilie. A două lună din primăvară se face vestită și are vești bune pentru unii nativi. Persoanele care s-au născut sub semnul acestora zodii vor fi mai fericite ca niciodată, pentru că dorința lor cea mai mare se va împlini în sfârșit.

Trei zodii feminine care se vor logodi în aprilie. Printre cele mai norocoase, în plan sentimental, în perioada următoare sunt: vărsător, săgetător și scorpion. Iubirea plutește în aer în această perioadă și vor avea parte de adevărate surprize din partea partenerilor.

Trei zodii feminine care se vor logodi în aprilie
Zodia Vărsător

Domnișoarele care s-au născut sub semnul acestei zodii sunt mai pregătite ca niciodată să facă marele pas, dar cu toate acestea nu se așteaptă ca partenerii lor să ia această decizie tocmai acum. Fericite, dar pline de emoții, persoanele născute sub semnul zodiei vărsător vor fi foarte stângace și nu vor știi exact cum să reacționeze.

Vărsătorii pot avea diferite reacții în momente atât de importante și emoționante, dar vor face totul cu entuziasm și vor accepta cu bucurie tot ce li se întâmplă. Stângăcia nu este un lucru rău, ci doar dovada că domnișoarele vărsător nu se așteptau la o asemenea acțiune din partea partenerilor.

Zodia Săgetător

Relațiile săgetătorilor au ajuns la un alt nivel, iar căsătoria este fix ceea ce domnișoarele își doresc în acest moment. Atât domnișoarele săgetător, cât și partenerii lor sunt conștienți de faptul că este un moment potrivit pentru o cerere în căsătorie și tocmai de aceea totul va decurge ca la carte.

Entuziasmul și emoțiile vor predomina în această perioadă, iar în ziua cea mare, domnișoarele vor plânge de bucurie și de puterea emoțiilor. Chiar dacă persoanele născute sub semnul acestei zodii se așteaptă la o cerere în căsătorie, acestea vor fi luate prin surprindere pentru că nu vor putea să anticipeze exact ziua și momentul marelui eveniment.

Zodia Scorpion

Singura zodie care nu se așteaptă să fie cerută în căsătorie dintre cele trei este scorpionul. Deși persoanele născute sub semnul acestei zodii sunt foarte bune în privința intuiției, de data aceasta se pare că n-au anticipat chiar bine.

Domnișoarele născute sub acest semn zodiacal vor avea parte de surpriza vieții în momentul în care partenerii vor face marele pas. Fericirea li se va citi pe chip tot anul, nu doar în luna aprilie.

Momentul cel mare va fi plin de suspans și emoții pentru că partenerii se gândesc la toate lucrurile mărunte și la toate detaliile pentru ca totul să iasă perfect și pentru ca domnișoarele scorpion să nu poată intui ceea ce se întâmplă, potrivit A1.ro.

051
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.