Media

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. Impresara a făcut anunțul

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. Impresara are planuri mari și spune că nu o interesează ce se întâmplă în familia fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Ea și Ronald Gavril își construiesc locuință în America, dar și o sală de box în România.

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă alături de actualul ei iubit, Ronald Gavril (37 de ani).

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară

„Lucrăm împreună. Ne bucurăm unul de altul. În momentul acesta ne facem casă în America. O decorăm amândoi. Avem foarte multe de făcut.

Facem împreună antrenament. Și, un amănunt foarte important este că noi o să facem gală de box în România, în curând! Suntem minunați și ne înțelegem perfect. Ronald se înțelege foarte bine și cu copiii. Suntem o familie de vis. Filmăm reality show-ul familiei noastre. Eu filmez podcastul meu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Impresara și campionul la box sunt împreună de câteva luni, iar la începutul lunii martie acesta a cerut-o în căsătorie. Cei doi s-au și logodit, în Las Vegas, același loc în care vedeta și Reghe și-au unit destinele în 2008.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos, departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează.

Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel. Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt!”, a declarat Anamaria Prodan.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0114
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.