Magazin

Gabriela Cristea, ceartă în parcarea unui centru comercial. Copiii au fost prinși la mijloc: „Nu este de bun simț”

Gabriela Cristea a răbufnit în parcarea unui centru comercial din cauza locurilor de parcare. Vedeta nu s-a mai putut abține și a filmat totul.

Gabriela Cristea a mers într-un centru comercial din Capitală, dar a avut parte de o experiență neplăcută. Deranjată de persoanele care parchează neregulamentar pe locurile destinate pentru femeile gravide, precum și pentru persoanele însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani, prezentatoarea TV a început să se certe în văzul tuturor.

„Ce mă bucur de locurile astea de parcare, de parcă ar fi ale mele de acasă! Sunt multe acum și mi se pare normal să fie așa. La un moment dat, de sărbători, nu am găsit loc de parcare în tot mall-ul. A trebuit să parchez cu cei doi copii, care erau foarte mici, Victoria era puțin mai mare, dar Iris avea până în 2 ani, de abia mergea, undeva foarte departe în parcare și a trebuit să parcurgem toată parcarea pe jos până la intrare, cu cei doi copii atât de mici. La momentul respectiv nu erau aceste parcări realizate, care sunt fix lângă intrări în general.

Am încercat să trec cu fetele prin toată parcarea și la un moment dat era să se întâmple ceva foarte rău pentru că șoferii erau extrem de nervoși și a fost foarte dificil pentru mine să trec prin parcare cu două fetițe foarte mici, pentru că șoferii mergeau cu viteză foarte mare prin parcare că așa știu ei. Așa cred ei că este civilizat și de bun simț”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

În timp ce mergea prin parcarea centrului comercial, vedeta a observat că o persoană a parcat pe un loc destinat pentru femeile gravide sau cu copii, cu toate că în mașină nu se afla nicun copil. În acel moment, Gabriela Cristea a luat atitudine.

„Gabriela Cristea: Aveți copii cumva în mașină?

Persoana care a parcat neregulamentar: Nu.

Gabriela Cristea: Aceste locuri sunt pentru mama cu copilul sau pentru femeile gravide.

Persoana care a parcat neregulamentar: Venim repede înapoi.

Gabriela Cristea: Nu există veniți repede înapoi.

Persoana care a parcat neregulamentar: Sunteți de la miliție?

Gabriela Cristea: Nu, nu sunt de la miliție, sunt de la dreptul civic, sunt un om ca oricare altul. Nu este de bun simț să parcați pe un loc care ar trebui folosit de altcineva și nu de dumneavoastră. Eu doar atât vreau să vă zic. Restul ține de dumneavoastră”, a fost dialogul dintre Gabriela Cristea și persoana care a parcat neregulamentar.

„Nu toți oamenii înțeleg că sunt persoane care au nevoie de aceste locuri de parcare. Între timp eu am plecat, dar au venit bodyguarzi să discute cu acești domni. Am fost și m-am plimbat prin toată parcarea și nu sunt primii pe care i-am abordat, dar important e că mergem mai departe și încercăm să ne civilizăm”, a mai precizat Gabriela Cristea după dialogul avut cu persoana care a parcat neregulamentar.

„Avem legea 280/2023 care oferă prioritate gravidelor și persoanelor însoțite de copii, dar spiritul civic ne lipsește cu desăvârșire. Degeaba încearcă cineva să facă ceva constructiv pentru comunitate, dacă sunt unii care cred că șmecheria lor e mai presus de bunul simț elementar.

PS: cei pe care i-am filmat au înțeles imediat și și-au mutat fără discuții mașina, dar a fost un “șmecher” care nu prea le avea cu bunul simț. Nici nu vreau să vă spun ce mi-au auzit urechile”, a scris Gabriela Cristea în descrierea postării.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

084
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.