Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu horoscop aprilie 2024. Eclipsa de Lună face curățenie în viața zodiilor

Cristina Demetrescu

In urmatoarele doua saptamani cien doreste sa se duca capat univers, pentru curiosi,exploratori, intri intr-o relatie noua cand o termini pe cea veche, o. karma din balanta s-ar putea sa aduca intruziune a unor oameni in viata noastra, pe cont propriu

tot ce trebuie facut pleaca de la noi, eclipsa totala de soare, ego se dimineaza, emotiile cresc

Berbec

Berbecii au de luat o decizie categorică în următoarea perioadă care le va defini radical viața. Sunt obligați să aleagă un drum acum ori niciodată. Confuzia este mare și greutățile parcă tot mai diverse, însă dacă profită corect de următoarele 8 zile până la eclipsă vor reuși să depășească acest hop.

Taur

Taurii traversează o perioadă în care vor fi bombardați cu adevăruri dure. Vor afla cine le sunt cu adevărații prieteni, ce lucruri au fost ascunse și de care habar nu aveau și asta îi va face să trieze foarte radical cercul de prieteni și cunoștinte.

Gemeni

Gemenii sunt la un pas de a își schimba viața publică. Vor trece printr-o perioadă în care vor curge invitații primite din partea unor grupuri de persoane mari care îi vor chema în cercul acestora. Asistând la aceste întruniri vor exprimenta momente unice. Atenție însă la gafe și impulsuri de moment.

Rac

Racii își doresc mult să li se schimbe viața profesională dar acestea nu vin peste noapte, însă vor avea loc. Avansări, creșteri de salariu, zona cariei este foarte bine evidențiată.

Leu

Leii trebuie să părăsească zona de confort pentru a avansa în viața. Se tot amână situatiile din cauza indeciziei acestora.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte bine aspectate pe toate planurile. Le ajută și faptul că sunt foarte curajoase și hotărâte în ceea ce vor să facă.

Balanță

Balanțele vor avea probleme legate de justiție, procese, amenzi, tot felul de chestiuni administrative.

Scorpion

Scorpionii sunt avertizață să aibă grijă la problemele de sănătate.

Săgetator

Cei mai avansați în vârstră trebuie să treacă printr-un proces de maturizare, spre deosebire de cei tineri care vor da de o mare iubire.

Capricorn

Capricornii care au buget de achiziții mare sunt bine aspectați la cumpăratul de case sau schimbarea locuințelor, cei care nu au acest buget la dispoziție sunt bine aspectați pe renovări.

Vărsător

Vărsătorii sunt loviți de arta creației sunt bine aspectați pe dezvoltare personale și lucruri care le vor schimba viața.

Pești

Peștii sunt foarte bine aspectați pe plan financiar și au mari șanse să deschidă afaceri de succes.

 

0251
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.