Știri

Horoscop karmic 1-7 aprilie 2024. Tsunami karmic pentru zodiile de pământ, har divin pentru cele de aer, câștiguri pentru cele de foc şi noroc în dragoste pentru cele de apă

Horoscop karmic. Doar câteva zodii vor fi în culmea fericirii la începutul lunii aprilie. Pentru restul se anunță momente de cumpănă.

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 1-7 aprilie 2024, zodiile de foc vor lua hotărârea să nu se mai apropie foarte mulți de cei din jur. Vor să mediteze mai mult, să stea de vorbă cu ele însele, iar pentru asta au nevoie în primul rând de liniște.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână a redescoperirilor. Sunt deciși să se privească mai profund și să afle care sunt lipsurile lor sufletești. Vor fi ceva mai reci cu cei din jurul lor pentru că vor liniște. Săgetătorii, de pildă, ar putea lua decizia să plece într-o călătorie de unii singuri, un voiaj spiritual. Nu e exclus să se reculeagă undeva în natură sau poate chiar la o mănăstire.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) sunt cele mai imprevizibile în următoarele 7 zile. Cei din jur vor putea cu greu să intuiască lucrurile pe care și le doresc cu adevărat. Taurii și Fecioarele vor comunica succint și vor lăsa mereu loc de interpretare, indiferent de răspunsul pe care îl vor oferi. Și Capricornii vor schimba tactica, mai ales în relațiile cu colegii de la muncă.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână foarte bună din punct de vedere karmic. Scorpionii au noroc în dragoste, în timp ce Racii și Peștii fac bani frumoși.Peștii ar putea să înceapă un proiect nou pe care să-l conducă singuri sau în parteneriat cu cineva. Au atât de multe idei încât nu vor ști de care să se apuce mai întâi.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță)

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au parte de o săptămână în care nu prea vor mai avea timp pentru ele. Gemenii sunt prinși în tot felul de activități a căror rezolvare depinde de ei.Vărsătorii au multe telefoane de dat și tot felul de întâlniri importante pentru scopurile lor profesionale. Cât despre Balanțe, acestea au multă treabă de făcut în căminul lor.

Horoscop karmic Berbec (23 iulie – 22 august)

Lucruri deosebite de aflat, o lectie de viata, un sfat valors pentru nativii Berbec la inceput de saptamana. Poste fi vorba si despre un ajutor pretios primit pentru iesirea dintr-o situatie dificila, ce vine insa cu o promisiune, un angajament al lor pentru viitor. Oricum, saptamana norocoasa pentru ei: sunt cautati, solicitati, ofertati; pe de alta parte, si ei sunt activi, curajosi, implicati; vad cu alti ochi evenimente recente sau o situatie si sunt dispusi sa riste, trec la treaba, la actiune.

Horoscop karmic Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luni, evenimente deosebite sau poate ca este vorba despre o realizare care reprezinta incununarea unor eforturi, campanii. O fi prima zi intr-o functie, pozitie, fac un anunt important, semneaza un contract, asociere, alianta. Marti, Venus (guvernatorul zodiei lor) intra in semnul Pestilor, pe care il vor traversa in decurs de o luna; va fi o pozitie favorabila Taurilor, cu accent pe sfera veniturilor (pentru cei care au activitate independenta, mai ales); vor fi, insa, si tot felul de intamplari fericite, norocoase, ajutor din partea prietenilor. Delicat ramane planul fizic, fara sa existe motive de ingrijorare: trebuie doar sa se ingrijeasca de ei, sa se odihneasca, sa petreaca timp in natura.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

E perioadă de a reflecta, de a vă reîncărca bateriile. Faceți ordine în dulapuri, în camere, dar nu uitați și de organizarea în gânduri. Eliberați lucrurile care și-au servit scopul. Profitați de clipele libere și mergeți în oraș cu oameni dragi cu care să împărtășiți ultimele noutăți. Prin intermediul celorlalți puteți fi observat de cineva care să vă ofere un ajutor important ulterior. Folosiți aceste momente pentru a vă relaxa și a vă desfășura activitatea în ritmul propriu, fără să vă stresați de termenele limită. Sunt recomandate și ritualurile de autoîngrijire, chiar dacă la prima impresie pare timp pierdut sau nu sunt acum pe lista de priorități. Răsfățul vă ajută să vă faceți ordine în minte și să vedeți clar planificarea și strategiile pentru viitor.

Horoscop karmic Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mulți reprezentanți ai semnului vostru se pot simți obosiți și epuizați. Nervozitatea și atenția distrasă pot duce la accidente, leziuni, exacerbarea bolilor cronice vechi. Fiți atenți dacă mergeți în excursii, la condus și evitați locurile care sunt într-un fel legate de pericole! Aveți grijă că ați putea suferi leziuni, arsuri și pot apărea simptome neplăcute. Sună pesimist, dar acum e un motiv suplimentar de a fi prudenți și de a evita astfel de probleme, pe cât posibil. Tot medical, concentrați-vă pe picioare, șolduri, efectuați proceduri anticelulite și utilizați produse care îmbunătățesc aspectul pielii. Cheltuielile sunt neașteptate și multe, iar veniturile sunt minime, pentru unii poate că nu vor exista. Prin urmare, calculați totul, în avans și economisiți mai mult. Dacă există o posibilitate, nu planificați achiziții deloc, deoarece există o mare probabilitate să achiziționați lucruri inutile.Va trebui să uitați de vacanța mult așteptată, mai ales dacă sunteți antreprenori. Nu excludeți nici probleme de natură juridică, iar în plus, sunt posibile conflicte cu colaboratorii din alte orașe sau alte țări. Partenerii din afară vor începe „jocul” și, prin urmare, cooperarea poate fi întreruptă. Probleme legate de o moștenire sau un partaj, nu sunt excluse.

Horoscop karmic Leu (23 iulie – 22 august)

Uneori, în căutarea fericirii prin bani și carieră, uitați de bunăstarea personală. Apropo, până și sănătatea ocupă o poziție de fundal în ceea ce vă privește. Astfel, vă recomand mai multă odihnă, să mâncați bine și sănătos, să apelați la masaj de relaxare și să nu uitați de ceva sport. Mai aveți un obicei rău, acela de a suferi de durere, fără să luați măsuri. A omite acum tratamentul, duce la deteriorarea stării voastre. Nu vă hazardați să luați comprimate fără prescripție medicală, iar dacă se impune, mergeți la medicul de familie!În special femeile, să își monitorizeze îndeaproape semnalele corpului fizic, să își normalizeze somnul, să își întărească sistemul nervos și să își controleze forțele interne. Urmându-mi sfaturile, energia va veni în cantitatea potrivită și nu va răni corpul. În plus, vă sfătuiesc să fiți mai restrânși cu reacțiile emoționale. Dacă încetați să vă supărați din orice, ori să îi supărați și să jigniți voi pe oamenii apropiați, atunci soarta vă va răsplăti pentru ceea ce meritați.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Emoțiile și impresiile pe care le veți avea vor fi multe și concludente, însă vă cer o stare optimistă. Se pare că trebuie priviți în zare tocmai spre vară strălucitor și optimist, încât veți căuta să alungați până și gândurile la problemele mai grave. Nu vă sfătuiesc totuși să vă asumați riscuri mari ori să vă aventurați cu capul înainte. Temperamentul vostru, de obicei neliniștit, poate conduce la acțiuni greșite și erori globale. Acest lucru este valabil mai ales în domeniul financiar. Accentuați-vă creativitatea, ocupați-vă și de dorințele sufletului vostru, direcționați-vă spre acele domenii care vă ajută să progresați, faceți-vă timp și pentru hobby-uri, pentru ca doar așa unele din dorințele voastre au șansa de a se împlini. Din punct de vedere sentimental, perioada e mai frumoasă pentru aceia liberi de contracte, ei având oportunitatea de a întâlni persoana de care pe viitor își pot lega soarta. Medical, aveți grijă la semnalele corpului deoarece, dacă le neglijați, o boală acută va deveni cronică. De asemenea, o rudă apropiată, cineva din familie va avea nevoie de îngrijirea voastră.

Horoscop karmic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pregătiți terenul pentru unele discuții delicate. E momentul să vă exprimați nemulțumirile față de comportamentul celorlalți și să risipiți tensiunea din relații. Viitorul unei relații sau comportamentul celorlalți e greu de prezis sau de intuit, dar e bine să stabiliți limite mai ferme pentru viitor. Nu deveniți prea acid sau agresiv dar faceți-vă clar punctul de vedere. Rolul vostru acum e să vă concentrați pe ce aveți personal nevoie, să căutați să găsiți răspunsuri în relații raportat la propria persoană și apoi să stabiliți pentru ce merită să vă ajustați și la ce e cazul să renunțați.Ascultați-vă ghidul interior chiar dacă resimțiți neliniștea care vi se strecoară în suflet. E doar puțină teamă de necunoscut întrucât vedeți că lucrurile se schimbă dar pentru a evolua favorabil e necesar să comunicați clar și ferm propria poziție. Acordați-vă timp și pentru activități care vă fac plăcere. Vă permiteți unele răsfățuri datorită sectorului financiar care vă aduce vești bune.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu prea vă simțiți în elementul vostru. Planul sentimental pare să vă joace mici feste. Vă simțiți amenințat, iar încrederea în voi depinde prea mult de anturaj. Fiți mai nepăsător și mai indiferent la opiniile exterioare care nu tot timpul reflectă realitatea. Optați să vă petreceți timpul cu oamenii apropiați, în medii cunoscute, care să nu presupună asumarea de riscuri foarte mari.Atenția la cuvinte și la a nu acapara discuțiile cu plângeri personale e importantă. Devine esențial să vă bucurați de o perioadă în care vă puteți descoperi noi abilități, care să fie altceva și în același timp să vă ofere șansa să petreceți timp cu voi înșivă. Astfel, vă veți spori încrederea în voi și după ce trece perioada, veți reveni pe scena socială mult mai deschis și mai atent la anturaj.

Horoscop karmic Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunteți tare nerăbdători la final de lună, dar optimiști și cu zâmbetul pe buze. Iar ca rezultatele să fie satisfăcătoare, trebuie să priviți realist lucrurile, fără să rămâneți prea mult timp cu capul în nori. Nu ar fi exclus să vă gândiți acum doar la iubire și la organizarea vieții voastre personale, în special dacă sunteți femei. Ori asta înseamnă să pierdeți din vedere alte domenii importante de viață, ca spre exemplu câștigurile bănești sau avansarea în carieră. Și când veți realiza cât ați pierdut, să vă așteptați la scăderea încrederii în forțele proprii, după care să căutați să vă izolați. La urma urmei, primim în schimb de la viață ceea ce dăm noi înșine. Tot referitor la viața sentimentală, nu este indicat să vă întoarceți la trecut, mai ales la fostele iubiri. De data asta, unii nativi vor atrage în viața lor o nouă iubire numai atunci când își vor lua adio de la vechile atașamente.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Potențialul energetic și vitalitatea sunt destul de ridicate și vor permite să faceți față în mod adecvat problemelor acestei săptămâni. În plus, față de posibilele complicații ale bolilor cronice, voi nu veți avea situații critice cu starea lor fizică. Călătoriile, relaxarea, ieșirile în natură, mai ales pe 3 și 7, vor contribui nu numai la o dispoziție pozitivă, ci și la întărirea generală a corpului. Cu toate acestea, să fiți deosebit de atenți atunci când urcați în locuri înalte! În planul cosmetic, acesta e un timp favorabil pentru continuarea și repetarea programelor adoptate deja. Cea mai eficientă grijă este aceea pentru păr și pielea din zona ochilor. Financiar, chestiuni personale și familiale ori de moșteniri, pot deveni elementul principal pentru cheltuielile perioadei. De asemenea, este posibil să vă ceară ajutorul un prieten care se află într-o situație neplăcută. Într-o altă ordine de idei, sunt posibile probleme financiare grave în care unul dintre prietenii voștri poate fi implicat. Pentru tranzacțiile pe scară largă și achizițiile în rate pe termen lung, timpul este necorespunzător.

Horoscop karmic Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu lăsați gândirea hipercritică să vă împiedice să profitați de oportunități. Riscați să amânați progresul unui proiect doar pentru că sunteți prea blocat pe mici detalii. Încercați să depășiți propriile incertitudini și nevoia de control – munca celorlalți nu trebuie verificată mai mult decât e cazul. Dacă reușiți să vă eliberați de unele din ticuri, obiceiuri sau rutine care vă supraîncarcă sistemul atât nervos, cât și cel de la muncă, veți avea parte de o senzație frumoasă de ușurare. Cu cât vă străduiți mai mult, cu atât universul vă arată că el știe mai bine. Căutați să vă destindeți. Ați muncit mult acum e momentul să vă relaxați complet. Fiți însă atent la tendința de a descărca tensiunea prin cheltuieli exagerate, impulsive. Dacă vă doriți ceva, rezervați obiectul și reveniți în altă zi, după ce ați avut timp să cumpăniți.

Horoscop karmic Pești (19 februarie – 20 martie)

Potențialul energetic este scăzut, așa că vă sfătuiesc să petreceți măcar o oră pe zi în aer liber și, de asemenea, să calmați agitația și nervozitatea. Este momentul în care stabilitatea este importantă pentru vitalitatea voastră și trebuie să faceți tot ce-i necesar pentru asta. Dacă simțiți o suprasolicitare nervoasă, asigurați-vă că trece, iar pentru asta, faceți ceea ce vă aduce bucurie și emoții pozitive. Pielea este acum predispusă spre reacții alergice. De aceea, băile liniștitoare, de exemplu cu decoct pe bază de plante, sunt benefice. Veniturile pot scădea, iar cheltuielile pot crește, iar această situație se poate prelungi. Prin urmare, calculați cheltuielile și, dacă este posibil, reduceți-le și faceți economii! Planificați tot ce este legat de afaceri actuale și viitoare, lucrați pentru a crea în echipa de lucru o atmosferă prietenoasă. Este chiar un moment bun pentru a vă îmbunătăți abilitățile profesionale, pentru a studia, pentru a citi literatură de specialitate, pentru a învăța ceva nou.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0101
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.