Magazin

Cum i-a răspuns Cosmin Natanticu lui Emil Rengle, după ce a aflat că vrea să rămână însărcinat: „Îţi garantez că…” –

Mulți au rămas uimiți la ce dezvăluiri a făcut Emil Rengle! Dansatorul a spus într-un interviu că își dorește să rămână însărcinat cu iubitul pe care îl are. Cosmin Natanticu i-a transmis lui Emil Rengle ce părere are el, în special că actorul a avut parte de aceste dureri în timpul emisiunii Power Couple.

Cu câteva luni în urmă, Emil Rengle și-a făcut cunoscută relația sa cu noul său partener. Dansatorul nu s-a intimidat de eventualele comentarii negative, ci dimpotrivă, a împărtășit câteva declarații care au stârnit interesul românilor. Visul său este să întemeieze o familie alături de partenerul său și să aducă pe lume un copil.

Ce i-a spus Cosmin Natanticu lui Emil Rengle când a aflat că dansatorul vrea să rămână însărcinat

Dansatorul își dorește să ducă relația cu iubitul său la un alt nivel. Acesta vrea să rămână însărcinat și chiar s-a documentat cum ar putea acest lucru să devină realitate.

Pe altă parte, Cosmin Natanticu îl descurajează să rămână însărcinat, având în vedere experiența sa personală cu simularea durerii nașterii la emisiunea Power Couple. Juratul consideră că femeile sunt mult mai potrivite pentru această sarcină și își amintește cu groază de intensitatea suferinței pe care a simțit-o în acele momente. Din această perspectivă, el nu crede că un bărbat ar putea să facă față unor dureri similare.

„Eu am o întrebare. Eu acum am fost la o emisiune, Power Couple, unde am experimentat durerile nașterii cu nilte stimuli puși pe abdomen. Dar, îți garantez că nu vrei.

Mi se pare că femeia e mai pregătită și lăsată de la Dumnezeu să suporte treaba asta, decât noi, bărbații”, a declarat Cosmin Natanticu, la iUmor.

Ce a spus dansatorul despre o viitoare sarcină

Emil Rengle a uimit pe mulți când a decis să declare că vrea să rămână însărcinat. Au fost unele persoane care au fost alături de el și l-au încurajat, dar și altele care i-a spus că un bărbat nu poate avea o sarcină. Dansatorul își menține opinia și nu se lasă influențat de ceea ce spun cei din jur.

”Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. (râde) Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a spus Emil Rengle pentru Viva.ro.

095
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.