Magazin

Lidia Fecioru, despre picăturile minune. Este leacul perfect pentru această problemă: „Este o metodă foarte bună”

Lidia Fecioru, despre picăturile minune. Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit un leac pentru o problemă frecventă cu care se confruntă tinerii. Este vorba despre acneea prezentă pe spate, care poate fi vindecată foarte ușor.

Lidia Fecioru, despre picăturile minune care te pot scăpa de acnee. Trebuie amestecate șapte picături de ulei de pom de cea cu o lingură de ulei de cocos și se aplică pe zonele afectate.

Lidia Fecioru, despre picăturile minune

„Sunt foarte mulți tineri, băieți şi fete, care au acnee pe spate destul de urât, deşi de multe ori pe față n-au nimic.

Şi este o metodă foarte bună cu șapte picături de ulei de pom de ceai cu o lingură de ulei de cocos. Se amestecă bine și se dă pe spate, pe un locurile unde sunt aceste coșuri.

Îmbracă pijamaua noaptea, să-și facă o pijama special pentru asta ca să nu o ungă… Dimineața se spală și-și vede de treabă. Şi așa, ușor, ușor va scăpa de acea accnee urâtă de pe spate.

Şi încă ceva: nu uitați că suntem în perioada când înflorește liliacul, așa că să nu uitați să vă puneți florile de liliac în ulei, să vă faceți ulei de flori de liliac care e foarte. bun„, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Ce probleme de sănătate ascunde tusea puternică și cum o tratăm

Lidia Fecioru a explicat de la ce poate veni tusea și ce ar putea să ascundă. Spre exemplu, o tuse umedă și productivă poate sugera o infecție respiratorie, în timp ce o tuse uscată și persistentă poate fi asociată cu inflamația sau iritarea căilor respiratorii.

Prevenirea tusei poate să fie destul de dificilă, însă există niște trucuri la care putem apela pentru a minimiza riscul de apariție a acestui simptom, cum ar fi menținerea unui stil de viață sănătos, evitarea expunerii la factori iritanți, cum ar fi fumul de țigară sau poluarea aerului, și respectarea unor măsuri de igienă adecvate, cum ar fi spălarea frecventă a mâinilor pentru prevenirea infecțiilor respiratorii.

„Am să dau un leac pentru că am văzut foarte mulți adulți și copii care tușesc într-un hal barbar, mai ales acum, în perioada aceasta, când sunt niște răceli de primăvară. Este o rețetă foarte bună împotriva bronșitei, laringitei sau chiar pentru traheită.

Se fierbe un pahar de lapte, se pun o lingură de miere, o lingură de unt topit și un gălbenuș de ou. Lăsăm un pic să se răcească și batem gălbenușul din nou și îl adăugăm acolo. Apoi adăugăm un vârf de linguriță de bicarbonat și bem acest mixt pentru tuse. Este nemaipomenit. E bun și pentru copii”, a spus Lidia Fecioru.

037
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.