Magazin

Mihai Voropchievici, despre cameleonii horoscopului: „Zodiile care calcă și pe cadavre ca să obțină ceea ce vor”

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse despre cei mai lipsiţi de milă nativi ai zodiacului.

În astrologie există bărbați şi femei care aparțin celor patru tipuri de zorii, care sunt într-adevăr nemiloase, spune Mihai Voropchievici. Astea sunt lipsite de scrupule atunci când au nevoie să rezolve o situație, să rezolve ceva în carieră, să avanseze, să obțină un lucru pe care și-l doresc. Când vor ceva neapărat, folosesc orice tertip şi orice mijloace.

Comportamentul lor este unic, degeaba încercăm să le găsim circumstanțe atenuante, pentru că ei, dacă vor și își doresc ceva, calcă și pe cadavre și obțin ceea ce ce vor.

Noi trebuie să înțelegem că fiecare zodie are influențele ei. Asupra unor zodii, influențele sunt mult mai puternice.

Zodii nemiloase – nativul Berbec

Berbecul este prima zodie nominalizată la categoria nemiloşilor. Ei sunt guvernați de Marte, au o energie debolantă, o determinare extraordinară și când au nevoie să rezolve ceva, au o atitudine curajează în fața provocărilor, ceva de de nedescris.

Totuși, acest tip de personalitate pe care o are Berbecul duce și la abordări impulsive și de foarte multe ori nechibzuite. Indivizii născuţi sub semnul Berbecului nu se gândesc la consecințele acțiunilor lor și adesea prioritară este satisfacerea dorințelor și nevoilor personale. Iar această atitudine le poate aduce atât momente de triumf, cât și posibile probleme în relațiile interpersonale sau chiar la locul de muncă.

Respectarea regulilor și disciplina nu sunt întotdeauna punctele forte ale nativilor din zodia Berbec și aceștia preferă întotdeauna să-și crească propriul drum în viață folosind metodele pe care le consideră ei cele mai bune.

Voința lor este puternică și cu apelarea la această voință pot refuza să se supună normelor, uneori. Dar de cele mai multe ori nu vor să se supună, cu toate că știu că pot să facă treaba.

Zodii nemiloase – nativul Gemeni

Nativii Gemeni sunt recunoscuți deja pentru calmitatea și diplomația lor, dar și pentru abilitatea de a jongla cu adevărul în funcție de propriile interese.

Ştiu să folosească adevărul, dar numai în propriu interes. Nicidecum că trebuie să-ți dau ție dreptate să că tu ai într-adevăr dreptate. Dacă el n-are nimic de câștigat și nu îi iese nimic, nu face. Promisiunile lor pot rămâne doar vorbe goale atât timp cât nu există un interes constant pentru ei.

Guvernați de Mercur, care știm bine că îi guvernează pe oratori, au și o capacitate extraordinară de a se exprima, dar degeaba. Aceste calități îi pot face diplomaţi și capabil să se adapteze la diferite situații.

În același timp pot să ridice semne de întrebare în ceea ce privește moralitatea lor, pentru că și ei, la fel ca și cealaltă zodie, când e să-și atingă scopul, nu țin cont de nimic! Gemenii trebuie să impună tot, să dirijeze cum vrea.

Zodii nemiloase – nativul Balanţă

Deși se zice că Balanţele sunt caracterizate prin farmercul lor inegalabil, au și multe aspecte mai întunecate ale personalității.

Au tac diplomatic, sunt atrăgătoare, dar pot ascunde în schimb tendințe egoiste și superficiale, manifestându-se de multe uneori prin înșelăciune și lipsă de transparență.

Chiar dacă farmecul lor și abilitatea de a convinge pot crea iluzia unei persoane oneste și deschise, Balanța poate să acționeze cu supeficialitate și să ia decizii doar în propriu interes, chiar dacă face compromisuri imorale.

Dacă nu ajunge la ceva foarte, foarte important, nu ajunge la un compromis imoral. Numai dacă e ceva ieșit din comun și-l vrea neapărat să-l obțină. Și uite că răul întotdeauna are câștig de cauză.

Zodii nemiloase – nativul Săgetător
Săgetătorul poate să-şi schimbe codul moral în funcție de circumstanțe, adoptând atitudini contradictorii, în ceea ce privește sinceritatea și veridicitatea lucrului respectiv.

În ciuda spiritului jovial și a dorinței de a explora noi orizontul, poate adesea să cadă în capcana schimbărilor frecvente ale propriilor principii morale.

Tind să adopte o abordare flexibilă și față de moralitate, în funcție de nevoile și interesele lor imediate. Sunt cameleoni prin excelenţă, spune Voropchievici la Adevăruri ascunse.

0107
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.