Știri

Anchetatorii au un prim suspect în cazul cadavrului găsit pe un câmp în Dâmbovița. Pe cine bănuiesc polițiștii. Sunt căutate și rudele victimei

Poliția este în alertă de ieri, atunci când un cadavru a fost găsit pe un câmp în Dâmbovița. Se conturează tot mai mult ipoteza unei crime, asta pentru că trupul neînsuflețit, aflat în stare de putrefacție și cu urme de mușcături de animale, a fost înfășurat în plastic. Poliția îi caută și rudele victimei.

Ieri după-amiază, un cadavru a fost găsit pe câmp în Dâmbovița. Cel care a dat alerta este un bărbat, care lucra pământul atunci când a văzut rămășițele înfășurate în plastic. De aseară, anchetatorii încearcă să afle despre cine este vorba și se conturează tot mai mult varianta unei crime, care nu ar fi avut loc în satul Olteni, acolo unde a fost descoperit trupul neînsuflețit.

Anchetatorii au un prim suspect în cazul cadavrul găsit în Dâmbovița

Potrivit observatornews.ro, anchetatorii cred că victima este o femeie, care avea în jur de 30 de ani. De altfel, polițiștii merg și pe varianta în care persoana ar fi dispărut de acasă și ar fi fost ucisă. Nu se știe exact în ce împrejurare ar fi avut loc crima, dar se pare că anchetatorii au dat de urmele unui prim suspect, mai exact pe cineva dintre apropiații victimei. Poliția încearcă să îi găsească și rudele.

Cadavrul era în stare de putrefacție și are urme de mușcături de animale

Trupul a fost înfășurat în plastic, iar localnicii sunt șocați de întreaga situație. Oamenilor nu le vine să creadă că a avut loc o crimă acolo. Cadavrul are și urme de mușcături de animale. Pe lângă varianta unui crime, anchetatorii mai iau în calcul și situația în care victima ar fi fost adusă acolo în urma unui accident rutier.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15:15, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane. Precizăm că a fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare”, au transmis oamenii legii ieri.

077
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.