Știri

Ce trebuie să ştie românii care au contract cu ENEL, ENGIE, E.ON şi Hidroelectrica. Sunt probleme foarte mari!

Fie că aveți contract cu ENEL, ENGIE, E.ON sau Hidroelectrica, este important să fiți la curent cu situația actuală. Există probleme semnificative care afectează toți clienții, astfel că trebuie să fiți pregătiți pentru ele.

Ce trebuie să ştie românii care au contract cu ENEL, ENGIE, E.ON şi Hidroelectrica. ENEL România a făcut publice informații de ultimă oră pentru clienții săi, însă acestea sunt relevante și pentru cei care sunt abonați la ENGIE, E.ON sau Hidroelectrica. Care este situația? Se referă la furturile de curent electric. În acest sens, a fost dezvoltată o platformă specială denumită Stop Fraudă. Clienții sunt îndemnați să acceseze această platformă atunci când observă conexiuni ilegale la rețelele de distribuție ale grupului. Reprezentanții ENEL subliniază că platforma poate fi folosită și pentru raportarea cazurilor în care se fac modificări la echipamentele de distribuție.

În aceste circumstanțe, consumul de energie electrică poate fi măsurat incorect, ceea ce poate duce la facturi finale mai mici. Cu toate acestea, atunci când ENEL va investiga aceste aspecte, unele persoane s-ar putea confrunta cu facturi uriașe de plată. Din acest motiv, este esențial să fim vigilenți. Este în interesul nostru să evităm să devenim victime ale „furtului de curent” și să plătim în plus pentru consumul altora.

Pentru cei care nu pot accesa platforma, ENEL oferă opțiunea de a raporta aceste situații prin telefon sau e-mail, așa cum este indicat pe site-ul oficial. De asemenea, reclamațiile pot fi făcute și online, iar vestea bună este că puteți face acest lucru în mod anonim. Astfel, nu există riscul de eventuale repercusiuni. Pe de altă parte, ENEL menționează că în cazul unei sesizări anonime, nu se va putea reveni la dumneavoastră pentru a clarifica anumite aspecte. Totuși, există și opțiunea de a face contact fără anonimat, astfel încât să puteți fi contactat de angajații companiei.

0183
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.