Știri

Ce avere avea Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William al Marii Britanii. Prințesa de Wales a fost un model apreciat

Kate Middleton este căsătorită cu prințul William și va deveni regina Marii Britanii, după ce regele Charles nu va mai fi. Totuși, înainte de a deveni prințesă, Kate a avut o carieră de succes în lumea modei și avea o situație financiară încă dinainte să se mărite cu prințul.

Kate Middleton este căsătorită cu prințul William și va deveni regina Marii Britanii, după ce regele Charles nu va mai fi. Mulți nu știu că înainte de a deveni prințesă, Kate a avut o carieră de succes în lumea modei și avea o situație financiară încă dinainte să se mărite cu prințul.

Kate Middleton a lucrat mulți ani în lumea modei pentru retailerul de modă Jigsaw, apoi pentru compania familiei sale, Party Pieces.

Pentru că afacerea familiei sale era una cu un profit foarte mare, Kate a putut urma școli prestigioase din Anglia.

Înainte de a se căsători cu prințul William, Kate avea o avere de 10 milioane de dolari!

Pe lânga veniturile proprii, prințesa de Wales a primit și moșteniri din partea părinților și bunicilor, astfel că averea sa a crescut.

Kate Middleton, fondatoarea a multe ONG-uri
După ce s-a căsătorit cu prințul William, Kate s-a implicat în diverse acțiuni caritabile și s-a axat pe diferite probleme precum bunăstarea copiilor, dependeța, sănătatea mintală, conservarea mediului.

Kate Middleton a fondat ONG-uri precum East Anglia’s Children’s Hospice, Action on Addiction și Muzeul de Istorie Naturală, astfel că are un impact pozitiv asupra problemelor sociale.

Kate Middleton a fost în centrul atenției după căsătoria cu Prințul William și încă este, mai ales că majoritatea oamenilor au și îndrăgit-o cu fiecare apariție alături de prinț, potrivit TheIndependent.com.

A fost analizată îndeaproape din toate punctele de vedere, fie că vorbim despre stilul vestimentar ori despre gesturile ei în public.Astfel, Kate Middleton a ajuns de la clasa de mijloc la a deveni o figură-cheie a familiei regale britanice.

089
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.