Știri

A apărut un magazin românesc mai ieftin ca Lidl, Kaufland sau Carrefour – ce prețuri au

Magazinul românesc mai ieftin ca Lidl, Kaufland sau Carrefour. Mulți clienți sunt atrași de aceste oferte și ajung să cheltuie sume considerabile, fiind pur și simplu fascinați de varietatea și accesibilitatea produselor.

Recent, o familie care a vizitat centrul aflat la o aruncătură de băț de București a rămas profund impresionată de experiența sa de cumpărături. Cumpărăturile lor, alcătuite din produse cosmetice și de curățenie, au ajuns la o sumă uimitoare de 1.036,47 de lei.

„Am fost la magazinul viral de pe TikTok, Geolaila, care e în Afumați și am cheltuit 1.036,47 de lei pe un coș de cumpărături plin cu produse cosmetice și de curățenie”, spune un internaut, conform bugetul.ro.

Deși poate nu este atât de cunoscut ca și marile lanțuri de magazine precum Carrefour sau Lidl, Geolaila este un punct de referință pentru cei care caută prețuri atractive și calitate. Cu un singur sediu amplasat pe Șoseaua București-Urziceni, magazinul este deschis de luni până vineri între orele 08:00 și 18:00, și sâmbăta de la 08:00 la 15:00.

Dacă te întrebi ce oferte te așteaptă la Geolaila, iată câteva exemple de prețuri care te vor convinge să faci și tu o vizită:

produs pentru curățarea aragazului: doar 10,27 de lei;
Mr Proper pentru pardoseală: 9,85 lei/bucată pentru un set de 3, sau 11,59 lei pentru o singură bucată;
dero lichid: 42,23 lei pentru 3 bucăți, sau 49,68 lei pentru o singură bucată;
Borotalco deodorant: doar 13,45 lei;
produs pentru curățat mașina de spălat de la Sano: 13,01 lei/bucată sau 11,06 lei/bucată pentru un set de trei bucăţi.

Geolaila este o companie 100% românească, fondată în aprilie 1996, și este cunoscută pentru gama sa variată de produse cosmetice și detergenți. Magazinul oferă peste 10.000 de produse la prețuri accesibile și numeroase oferte speciale pentru clienți. Nu rata ocazia de a descoperi acest magazin viral care îți oferă cele mai bune prețuri!

0137
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.