Știri

Cum să scapi de grăsimea depusă pe cuptor. Trucul minune care le va ușura munca gospodinelor

Dacă un lucru este enervant pentru gospodine, este momentul în care trebuie să curețe aragazul și cuptorul. Procesul este unul migălos, iar de multe ori rezultatul nu e cel dorit. Dacă nu știai, există câteva metode prin care poți scăpa de grăsimea întărită de pe cuptor! Află în rândurile următoare cele mai bune trucuri.

Dacă un lucru este enervant pentru gospodine, este momentul în care trebuie să curețe aragazul și cuptorul. Procesul este unul migălos, iar de multe ori rezultatul nu e cel dorit.

Dacă nu știai, există câteva metode prin care poți scăpa de grăsimea întărită de pe cuptor! Află în rândurile următoare cele mai bune trucuri.

Gospodinele știu că întreținerea unei case nu este deloc ușoară, motiv pentru care de multe ori acestea își pierd ore în șir în bucătărie, acolo unde murdăria pare că nu se mai termină niciodată.

În bucătărie, cuptorul și aragazul sunt unele dintre cele mai dificile obiecte de curățat, mai ales că acolo se strânge grăsime multă, care de multe ori este și foarte greu de eliminat.

Dacă nu știai, există câteva metode eficiente la care putem apela, pentru a curăța cuptorul în numai câteva minute. De exemplu, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să apelezi la ajutorul bicarbonatului de sodiu și al oțetului!

Trucuri pentru o muncă mai ușoară

Așa că, amestecă aceste două ingrediente, apoi aplică-le de-a lungul pereților cuptorului și lasă câteva minute să se înmoaie. După aceea poți șterge cuptorul cu un burete, iar murdăria se va curăța mult mai ușor.

De asemenea, un alt sfat pentru a-ți ușura munca este să te ocupi de curățarea aragazului și a cuptorului mai des, ca grăsimea să nu se ”instaleze” pe acesta.

Deci, cu cât ai mai multă grijă ca aragazul și cuptorul să fie curățate mai des, cu atât îți vei ușura munca la final de săptămână.

O altă metodă de a curăța foarte rapid cuptorul, știută doar de experții din bucătărie, este să îl încălzești, evident, doar foarte puțin!

Odată ce cuptorul este puțin mai cald, vei putea șterge mult mai eficient murdăria acumulată.

088
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.