Știri

S-a aflat cine este este femeia al cărei trup a fost găsit lângă autostrada A1

Corpul tranșat, descoperit vineri în Dâmbovița, pe marginea autostrăzii A1, de către o echipă de muncitori, se presupune că aparține unei femei care se afla în activitatea de prostituție, conform informațiilor provenite din surse polițienești citate de Stirileprotv.ro.

Forțele de ordine încearcă acum să identifice autorul sau autorii crimei și modul în care cadavrul a ajuns pe câmp.

Conform surselor din poliție, victima era o femeie de peste 30 de ani, care se dedica prostituției. Starea în care se afla cadavrul sugerează că aceasta a fost ucisă cu câteva zile în urmă, iar anchetatorii iau în considerare ipoteza că cei care o obligau să se prostitueze ar putea fi responsabili.

Femeia nu a fost ucisă în locul unde s-a găsit cadavrul

Se presupune că femeia nu a fost ucisă în locul unde a fost găsit cadavrul, iar principalul suspect sau suspecții l-ar fi abandonat într-o zonă izolată, la kilometrul 64 al Autostrăzii A1 București-Pitești. Pe acest traseu există și camere de supraveghere, iar polițiștii au preluat imagini pentru analiză.

Descoperirea macabră a fost făcută de o echipă de muncitori care opriseră pe breteaua de ieșire a autostrăzii A1, în zona localității Olteni din Dâmbovița, pentru a schimba o butelie de gaz.

Unul dintre muncitori a relatat că au observat un picior uman într-o arătură și au alertat autoritățile. Cadavrul era înfășurat în saci de folie și de rafie, fiind acoperit cu crengi.

40 de criminaliști au investigat zona

Zona a fost cercetată de 40 de criminaliști și alți polițiști de la Investigații Criminale, inclusiv cu ajutorul câinilor de urmă. Corpul era dezmembrat, iar bucățile acestuia au fost găsite la câțiva zeci de metri sub un pod, fiind răspândite, cel mai probabil, de animale.

Primarul comunei Uliești, Iulian Costache, a declarat că au fost găsite și alte fragmente ale corpului, indicând că victima nu era din zonă, ci posibil din județul Argeș.

Cadavrul se află acum la Institutul de Medicină Legală.

Este de menționat că pe 16 februarie a fost descoperit și cadavrul unei alte femei, în vârstă de 35 de ani, pe un câmp din extravilanul localității Bărbuceanu, județul Dâmbovița.

044
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.