Știri

Anunțul făcut de Lidia Buble: „Am să vă dau o veste, dar nu e foarte fericită”. Artista și-a îngrijorat fanii

Lidia Buble și-a surprins fanii cu cel mai recent anunț făcut pe rețelele de socializare. După ce a mers la medicul oftalmolog, artista le-a dezvăluit totul fanilor ei.

În vârstă de 30 de ani, Lidia Buble a făcut un consult oftalmologic și a aflat că pentru o anume perioadă de timp e nevoită să poarte ochelari. Artista spune că are probleme cu ochiul drept, dar în timp, dacă poartă ochelari de vedere, acestea se vor rezolva.

„Am să vă dau o veste, nu foarte fericită. Nici pentru mine nu a fost foarte fericită, însă astăzi am aflat că de săptămâna viitoare o să trebuiască să încep să port ochelari, pentru că se pare că am ceva probleme cu ochiul drept. O cam ia la fugă și da, trebuie să vă dau dreptate din păcate, că n-aș fi vrut să vă dau dreptate. O parte din voi mi-ați tot scris de-a lungul anilor că aveți impresia că am o problemă cu ochii”, a spus Lidia Buble pe pagina ei de Instagram, conform Cancan.

Și a continuat: „Am fost, m-am consultat, însă ceilalți doctori mi-au spus că nu este niciun fel de problemă, că totul este perfect, că nu am nevoie de ochelari, iar astăzi după un control mai amănunțit, am aflat că într-adevăr se pare că am o mică problemă cu ochiul drept și de săptămâna viitoare, ochelari. Mi-a zis doctorul că nu o să trebuiască să îi port o perioadă foarte îndelungată, că nu e ceva foarte vizibil, dar că trebuie corectat. Și am de făcut și câteva exerciții“.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și este mândră de ei. Cântăreața are șase frați, patru surori și 30 de nepoți. Chiar dacă are o relație foarte apropiată cu părinții săi, Lidia Buble a mărturisit că la început i-a fost rușine să le spună ce face. „Mă poartă în rugăciuni în fiecare zi, mă susțin și-mi dau sfaturi în orice situație m-aș afla. La început le-a fost foarte greu, pentru că eu n-am avut curajul să le spun că am intrat în industria muzicală”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica. Lidia Buble s-a lansat în urmă cu 10 ani, mai exact în anul 2014, cu piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, sub îndrumarea lui Adrian Sînă de la Akcent. Cântăreața le-a ascuns la început părinților săi cu ce se ocupă, iar un vecin le-a spus că fiica lor cântă. Tatăl artistei, care este pastor, i-a spus fiicei sale că nu trebuia să se ferească. Deși nu au fost prea încântați la început de meseria Lidiei, aceștia au susținut-o.

072
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.