Știri

Cu câți ani este mai mare Dana Nălbaru față de Dragoș Bucur. Câți ani îi despart, de fapt, pe cei doi

Câți ani diferență sunt între artista Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur. Cei doi sunt împreună de aproape două decenii

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. În ciuda faptului că sunt persoane publice, cuplul este destul de discret atunci când vine vorba de viața privată. Cei doi nu au pus niciodată accent pe diferența de vârstă dintre ei, considerând că alte aspecte sunt mult mai importante pentru relația lor.

Dana Nălbaru și soțul ei au o poveste desprinsă parcă din filme. Cei doi s-au întâlnit atunci când se așteptau cel mai puțin, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Câțiva ani mai târziu, fosta solistă de la HiQ și Dragoș Bucur au o familie superbă.

Dana și Dragoș s-au întâlnit în traficul din Capitală. Totul se întâmpla pe vremea când artista făcea parte din trupa HiQ. Fiind extrem de populară, era imposibil să nu fie remarcată, inclusiv în aglomerația din București.

Dragoș Bucur a recunoscut în podcastul lui Cătălin Măruță că o știa pe Dana de la televizor, așa cum o știa toată lumea. Cei doi au dat nas în nas în traficul din Capitală, mai exact în zona Regie.

Se pare că Dana Nălbaru a fost cea care a preluat frâiele situației și a făcut primul pas. Dragoș nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-și da seama că artista este sufletul lui pereche. Drept dovadă, la cinci zile de când s-au cunoscut, a urmat cererea în căsătorie.

Înainte de a o cunoaște pe Dana, Dragoș era destul de sceptic când auzea de ideea de căsătorie. Însă, artista l-a convins că este persoana potrivită cu care să plece la drum.

Dana și Dragoș au o relație superbă, iar conexiunea dintre ei este la fel de puternică ca în prima zi. Fiind împreună de 18 ani, nu este de mirare că cei doi se completează de minune și au ajuns să se înțeleagă din privire.

Între Dana și partenerul ei este diferență de un singur an, artista fiind mai mare decât soțul ei. Însă, cei doi nu au pus niciodată accentul pe această diferență și au considerat mereu că totul este doar un număr.

Dana și Dragoș își respectă fiecare decizie pe care o iau și nu își impun nimic unul celuilalt. Drept dovadă, atunci când vedeta și-a schimbat religia, Dragoș nu a făcut acest pas. Nici nu a simțit nevoia unei astfel de schimbări și nici nu a fost presat de partenera lui.

Cuplul își crește cei trei copii în cele mai bune condiții pentru dezvoltarea lor. Cei mici sunt școliți acasă, iar performanțele lor nu sunt deloc de neglijat.

091
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.