Știri

Kira Hagi, imagine de colecție cu mama, mătușa și bunicii. Fiica lui Gică Hagi a împlinit 28 de ani și a fost sărbătorită pe scenă

Kira Hagi a împlinit 28 de ani pe 27 martie și a fost aplaudată la scenă deschisă la Palatul Național al Copiilor, acolo unde a jucat piesa de teatru Sistemul Perfect. Inedit este că aceeași vârstă o are în prezent și relația de iubire a părinților ei, Gheorghe și Marilena Hagi.

Kira Hagi și-a sărbătorit ziua de naștere pe 27 martie, iar fetița gingașă care intra de mână pe stadion, cu celebrul ei tată, s-a transformat azi într-o femeie fermecătoare. Kira, născută la Barcelona, în perioada în care tatăl ei, Gică Hagi, juca în campionatul spaniol, a absolvit Academia de Film de la New York și profesează, cu succes, ca actriță.

A debutat în lumea filmului în 2014, în „București, te iubesc”, dar a jucat și în filme, precum „Între chin și Amin”, „În carte”, „Fata visează”, „Fragil” și „Jane simplă și jocul întâlnirilor”. Din 2022, Kira Hagi a fost cooptată în echipa serialului „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1.

Tot pe scenă a fost sărbătorită și la două zile după ce a împlinit 28 de ani. Pe 29 martie, Kira Hagi a jucat la Palatul Național al Copiilor, în piesa „Sistemul perfect”, alături de Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea și Cosmin Vîjeu, în regia lui Toma Enache.La final, Aurelian Temișan a anunțat pe toată lumea că interpreta personajului Sophie (Kira) a împlinit o frumoasă vârstă, așa că publicul s-a ridicat în picioare, a cântat „la mulți ani” și a ovaționat-o pe fiica lui Hagi

Kira Hagi: „Sunt la a patra generație care a pavat drumul meu spre ceea ce sunt acum”

În ziua în care a împlinit 28 de ani, Kira Hagi a publicat o fotografie genială cu familia ei pe linie maternă, alături de un mesaj profund: „Sunt la a patra generație care a pavat drumul meu spre ceea ce sunt acum. Sacrificiul care m-a ajutat să îmi ating visul a fost făcut cu mult înainte de a mă naște!”.

În imaginea realizată de Sebastian Enache apar Kira, mama ei (Marilena), mătușa (sora mamei, Luminița Popescu, soția lui Gică Popescu) și bunicii materni. Mii de aprecieri și sute de comentarii au lăsat oamenii, spunându-i Kirei că poartă pe umeri un nume cu greutate, dar căruia a reușit să-i facă față, cu brio.

Gheorghe și Marilena Hagi, căsătoriți din 1995

Gheorghe Hagi este căsătorit cu Marilena Vlahbei din anul 1995 şi au doi copii: Kira (28 de ani), care este actriţă, şi Ianis (25 de ani), care este fotbalist la Deportivo Alaves. Kira a fost născută în Barcelona, iar Ianis, în Instanbul, orașe în care tatăl lor a scris istorie cu echipele de club la care a jucat. Hagi a mai fost căsătorit, în perioada 1990-1994, cu Leni Celnicu, motivul divorțului fiind “neînțelegerile conjugale.

098
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.