Știri

Fiica lui Adrian Minune și soțul ei au ajuns de urgență pe mâna medicilor

Karmen Simionescu a devenit îndrăgită de prima dată când a apărut în lumina reflectoarelor. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a creat o comunitate crescută în online datorită personalității, dar și a talentului. Fiica lui Adrian Minune are pe Instagram peste 600.000 de urmăritori care îi sunt alături și o susțin.

Karmen le împărtășește fanilor săi de pe rețelele de socializare aproape tot ce se întâmplă în viața sa, indiferent că e vorba de succese sau de momente mai puțin plăcute.

Recent, din cauza unei răceli, Karmen și soțul ei au ajuns la perfuzii, iar vedeta a distribuit o fotografie sugestivă pe Instagram, alături de mesajul „La bine și la rău”. Ba mai mult, artista a fost curioasă să afle câți dintre urmăritorii ei trec prin astfel de probleme în această perioadă, adresându-le o întrebare.

Karmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2018. Cei doi s-au cunoscut în cadrul mai multor ieșiri cu un grup de prieteni, iar ulterior, au devenit o familie, bucurându-se de fetița lor, Sofia.

Cum vrea Karmen să-și educe fiica

Sofia, fetița lui Karmen Minune primește mereu cadouri, dar acest lucru nu o prea bucură pe mama ei, care încearcă să le explice apropiaților că nu este în regulă ca fiica ei să primească daruri fără vreo ocazie specială. Mai mult, Sofia este răsfățată de toată lumea, în timp ce Karmen face tot posibilul să o țină pe fiica ei cu ”picioarele pe pământ”.

„ Rareori se întâmplă în momentul în care vin dintr-o vacanță să fiu eu cea care vine cu sacul plin, cum se zice. De cele mai multe ori, le zic tuturor celor care îi aduc cadouri: Nu îi mai aduceți! Copilul trebuie să înțeleagă că se primesc cadouri de ziua lui, de sărbători, în momentul în care a făcut ceva sau a fost cuminte. Îmi doresc foarte mult să îmi țin copilul cu picioarele pe pământ, cum se zice. Vreau să o învăț că nu totul cade din cer, că nu tot ce ne dorim se poate întâmpla, nu putem să intrăm în magazin de fiecare dată și să ne luăm tot raftul de dulciuri! Deci, sunt singura din familia asta care încearcă să o țină cu picioarele pe pământ!”

077
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.