Știri

Nativul care atrage banii ca un magnet! Această zodie va da lovitura din luna mai în orice își propune

Astrele vin cu vești bune pentru o anumită zodie! Acești nativi s-au născut sub un semn norocos și vor face o avere colosală! Sunt cunoscuți pentru ambiția și pentru munca lor, motiv pentru care Universul îi va răsplăti.

Hotărâți să tragă tare, nativii acestei zodii muncesc pe brânci, iar de data aceasta vor fi răsplătiți cum se cuvine de către Univers.

Una dintre cele 12 zodii din horoscop va avea noroc cu carul. Scoate bani și din piatră seacă, fiind născută cu acest dar.

Nativii acestui semn știu să facă avere din orice afacere derulată, nu ies pe minus și își permit cheltuieli la care alții doar visează.

Zodia norocoasă
Este vorba despre zodia Fecioară!

Bineînțeles că succesul financiar este rezultatul unei munci neîntrerupte, dar și a unui stil de viață cumpătat!

Despre nativii Fecioară se știe că niciodată nu se vor rușina să poarte pantaloni mai ieftini, chiar dacă în conturile lor sunt cifre cu opt, nouă zerouri.

Din tot horoscopul, Fecioară este cea mai bogată.

Persoanele născute în zodia Fecioară sunt cunoscuți pentru naturalețea lor și deschiderea față de lucruri noi, iar curiozitatea și perseverența face parte din felul lor de a fi.

Fecioarele se implică în multe activități, mai ales în cele care au la mijloc și bani.

Pe lângă cele precizat mai sus, Fecioarele se integrează cu ușurință în grupurile de la locul de muncă și penetrează fără prea mult efort mediul de afaceri.

Această calitate le va aduce beneficii majore și satisfacții pe toate planurile.

Spre deosebire de alte zodii, „Fecioarele” nu se plâng niciodată de lipsa banilor.

Ba, dimpotrivă, nu ratează niciun prilej să facă tot felul de gesturi caritabile, arătându-și latura umană și, deopotrivă, puterea financiară.

Citește și Horoscop rune 9 aprilie 2024. Eihwaz te ajută să treci peste greutăţi, Hagalaz aduce manipulări

De altfel, se mai spune că nativii Fecioară preferă banul cash nu sumele pe card, iar când vine vorba de vacanțe și relaxare investesc oricât de mult, fără să se uite la portofel

0159
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.