Știri

„APA de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să dai jos kilogramele. Secretul care face diferența

„Apa de slăbit” este o rețetă de la mănăstire, care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână.

Ingredientele secrete fac diferența în cazul apei de slăbit de la mănăstire.

„Apa de slăbit” provine de la mănăstire și rețeta a fost transmisă de la o generație la alta.

Această băutură-minune se prepară extrem de ușor. „Ghimbirul este foarte cunoscut pentru curele de slăbit, dezinfectează tractul digestiv, îmbunătățește digestia și se spune că elimină și durerile de cap.”, explică Daniel de la Mănăstirea Slănic, potrivit realitatea.net.

Modalitatea de preparare a „apei de slăbit” este una simplă: amesteci plantele din lista de mai jos într-o carafă, după care îi dai gust după bunul plac, adăugând câteva fructe pentru o extra-savoare, în funcție de sezonul în care te găsești.

„Omul consumă foarte puține lichide și atunci o să facem un remediu, în special pentru răceli și slăbit, cu o băutură din aceste fructe și plante medicinale. Dăm ghimbirul pe răzătoare, care dă un parfum și aromă foarte plăcută. Apoi, îl punem în carafă, trebuie să mai punem lămâie, care nu trebuie să lipsească din această limonadă, avem și polen pur, scorțișoară, care ajută și ea la slăbit, și turmeric, care elimină toate toxinele. La o carafă puneți câte o lingură din fiecare ingredient. Dacă puneți mai mult, o să iasă ușor picant.”, a continuat acesta.

„Apa de slăbit” conține ingrediente menite să accelereze arderea grăsimilor, iar băutura secretă preparată la mănăstire te va ajuta să slăbești într-un timp record, a mai explicat bucătarul mănăstirii.

„Cu această apă îmbogățită, veți reuși să slăbiți un kilogram pe săptămână, pentru că toate ingredientele din această rețetă ajută la arderea grăsimilor într-un ritm alert. Este foarte bine să slăbiți natural, numai cu ce aveți în grădină. Puteți să puneți multe fructe, portocale, vișine, căpșuni. Ingredientul care nu trebuie să lipsească nicidecum este lămâia, care băută dimineața pe stomacul gol curăță tot organismul de radicalii liberi. În ziua în care bem asta, vom avea imunitate la toate bacteriile ce vor încerca să pătrundă în organism.”, mai spune el.

Ingrediente pentru „apa de slăbit”

2 litri apă plată
10 frunze păpădie
5 crenguțe mentă
1 măr ras
1 lingură ghimbir ras
zeama de la o lămâie
1 linguriță turmeric
2 lingurițe polen
1 linguriță scorțișoară
4-5 linguri miere

046
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.