Știri

Care este orașul care a primit titlul de „cel mai urât” din România?

Internauții au lansat un sondaj pe platforma Reddit prin care au făcut un clasament cu cele mai urâte orașe din România. Giurgiu, Vaslui sau Buzău sunt o parte dintre orașele regăsite în clasament, potrivit Click.ro.

Membrii comunității Reddit au stabilit care sunt cele mai urâte orașe din țară folosind argumente pentru justificările lor. Astfel, Giurgiu a fost numit printre cele mai urâte orașe deoarece se confruntă cu un nivel ridicat de sărăcie și șomaj, dar și pentru rata ridicată de criminalitate.Vaslui se află în acest top datorită nivelului scăzut de dezvoltare economică, dar și pentru rata ridicată a criminalității și infrastructura de slabă calitate.

Buzău este considerat unul dintre cele mai urâte orașe pentru că are o rată ridicată a șomajului, puține oportunități pentru activități culturale și sociale, dar și pentru că are o calitate slabă a aerului.

Cel mai votat oraș în acest clasament a fost Corabia, situat pe malul stâng al Dunării. Orașul are o populație de aproximativ 16.400 de locuitori după recensământul din 2011. Acesta a primit titlul de „cel mai urât oraș din România”, fiind comparat cu un cimitir sau o epavă.

„Corabia, jud. Olt (după mine, ar trebui să-și schimbe numele în Epava). Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață. Străzi mai rele decât la bulgari, mai multe gropi și spărturi decât am fire de păr în cap. Cale ferată lăsată în paragină, industria la pământ, evident. 90% din clădiri sunt ori abandonate, ori stau să cadă, gunoaie peste tot”, a explicat un utilizator.

065
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.