Știri

Vești bune! Vedeta este însărcinată! Părinți pentru a doua oară: ”Cel mai frumos dar…”

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Alina Ceușan este însărcinată din nou! Influencerița și soțul ei, Raul Tișa, vor deveni părinți pentru a doua oară! Marele anunț a fost făcut chiar de ea, pe rețelele de socializare! Alina Ceușan nu a dezvăluit încă sexul copilului, dar zvonurile spun că ar avea fetiță!

Alina Ceușan a împărtășit cu fanii cea mai frumoasă veste a vieții sale! Influencerița este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască în această vară! Vestea că va mai avea un copil a adus multă fericire în sufletul ei și a familiei sale, mai ales în ceea ce îl privește pe fiul ei, Rock!

Influencerița are o familie frumoasă și un soț care o susține necondiționat. Astfel, vestea că va mai apărea încă un membru nu a putut decât să bucure pe toată lumea. Alina Ceușan este nerăbdătoare să aducă pe lume cel de-al doilea copil și a anunțat că va naște în luna august a acestui an.

Nu doar ea și soțul ei sunt entuziasmați de ceea ce urmează, ci și fiul lor, Rock. Băiețelul lor i-a pregătit deja pătuțul bebelușului și abia așteaptă ca în familia lui să mai vină încă un copil. Alina Ceușan este, cu adevărat, o femeie împlinită și are doar motive de bucurie, cu așa familie în jurul ei.

A pregătit un moment inedit prin care a anunțat noua sarcină. Iată mesajul pe care l-a scris pe rețelele de socializare.

Dragul nostru Rock, Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie.
Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

O luăm de la capăt 🤍 Suntem încântați să putem, în sfârșit, să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim într-o mulțime de feluri, în ultimele luni,

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că am nevoie de noroc pentru asta”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Influencerița a născut prima dată în 2020
Alina Ceușan a devenit mamă, pentru prima dată, în anul 2020. Influencerița a născut un băiețel perfect sănătos, care face parte deja din viața mondenă. Rock apare foarte des alături de mama lui, mai ales pe rețelele de socializare.

Influencerița s-a căsătorit cu Raul Tișa în anul 2019, după o relație de mulți ani, în care și-au fost alături la bine și la greu. Raul Tișa este marea iubire a Alinei Ceușan și cel mai mare sprijin pe care l-a avut vreodată.

038
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.