Magazin

Mihai Voropchievici, topul celor mai puternice zodii: Mută munţii din loc!

Care sunt cele mai puternice zodii? Aflăm de la Mihai Voropchievici, numerologul care a întocmit un clasament al zodiilor care domină tot horoscopul.

Horoscop Mihai Voropchievici Scorpion

„O zodie profundă, pasională, cunoscută pentru capacitatea sa de a citi oamenii și de a rezolva situații. Punctul său forte ascuns constă în puterea de regenerare și în capacitatea lui de a se ridica din cenușă cu o forță de neimaginat”, a zis Mihai Voropchievici.

Leu

„Este cunoscut pentru carismă și încrederea în sine. Punctul său foarte ascuns este reprezentat de creativitatea și capacitatea de a inspira și de a conduce prin exemplu. Leul poate fi o sursă de inspirație pentru cei din jur, având o capacitatea incontestabilă de a transforma visurile în realitate”, a zis Mihai Voropchievici.

Horoscop Voropchievici Balanță

„Este echilibrul personificat. Puterea sa ascunsă constă în abilitatea de a găsi soluții echilibrate în absolut orice situație. Nativii acestei zodii sunt diplomați și au capacitatea de a media și de a face compromisuri chiar și în cele mai dificile conflicte”, a zis Mihai Voropchievici.

Fecioară

„Meticuloasă, analitică, dar punctul său forte ascuns este capacitatea de a vedea detaliile și de a observa lucrurile care, pentru alții, în general trec neobservate. Această zodie are un simț al observației foarte dezvoltat și poate identifica soluții și oportunități în cele mai mici detalii”, a zis Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici Capricorn

„Este recunoscut pentru perseverența și disciplina sa. Puterea sa ascunsă constă în capacitatea de a-și manifesta înțelepciunea și autoritatea în mod subtil și elegant. Este o zodie care înțelege valoarea timpului și muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele. Este o sursă de inspirație pentru toți ceilalți din jur”, a mai spus Voropchievici la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

0151
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.