Știri

Ultimă oră! Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, după ce a aflat că suferă de cancer

Vești proaste pentru Familia Regală a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, după ce a alfat că suferă de cancer. De această dată, noua boală i-at afecta starea psihică. Prințesa de Wales îl are alături de soțul ei, Prințul William, în toată aaceastă perioadă dificilă.

Familia Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, astfel că este nevoit să stea departe de întâlnirile publice și să aibă grijă de starea lui de sănătate.

După ce a făcut publică această problemă de sănătate, și Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, spunând că se simte bine.

Kate Middleton a primit un nou diagnostic din partea medicilor

Ei bine, se pare că problemele se sănătate ale Prințesei de Wales nu se opresc aici. Kate Middleton ar fi fost foarte afectată de această perioadă dificilă, astfel că s-ar confrunta acum cu anxietate intensă, conform declarațiilor apropiaților Familiei Regale.

Această afecțiune ar fi fost provocată de stresul cu care s-a confruntat din cauza diagnosticului de cancer.

Întreaga Familie Regală trece prin momente grele din cauza acestei boli cumplite cu care au fost diagnosticați atât Regele Charles, cât și Kate Middleton. Cei doi au îndatoriri publice și responsabilități mari pentru public, iar acest lucru le-a provocat și mai mult stres.

”La începutul lunii februarie, Regele Charles și-a redus semnificativ programul regal, iar sarcinile au fost distribuite în familie, generând speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă”, a declarat jurnalista Tina Brown, la Mirror.

Prințesa de Wales a făcut un anunț care a stârnit multe controverse

În ultimele luni, Kate Middleton a dispărut de la întâlnirile publice, astfel că au existat multe speculații cu privire la sănătatea ei. În cele din urmă, a decis să anunțe faptul că a fost diagnosticată cu cancer.

Mesajul a fost transmis printr-un videoclip, în care apare singură și în care a făcut mai multe gesturi, care au fost analizate de experți. De asemenea, alte persoane au spus că nu ar fi Kate Middleton în imagini, ci o sosie.

071
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.