Știri

Cât costă, de fapt, roșiile vândute de Nae și Mondiala. Slănina vândută de internaută ar fi din România

Nae și Mondiala sunt două personaje care sunt extrem de populare pe o anumită rețea sociala. Cei doi s-au remarcat prin postari de toate felurile și au atras sute de mii de oameni care-i urmăresc.

Recent ce-i doi s-au apucat de afaceri și au început să vândă roșii, slănină și cârnați despre care afirmă că sunt de cea mai bună calitate, cu o serie de videouri convingătoare.

N-a trecut mult timp ca internauții de pe o rețea socială să comenteze despre prețul kilogramului de roșii care se vinde cu 15 euro / kg.

Alții au mers și mai departe și au postat videoclipuri pe o rețea de socializare în care arată de unde ar cumpara „Mondiala” roșiile. Filmările dezvăluie imagini dintr-un mare magazin din Spania unde exact aceleași rosii ar costa doar 3 euro pe kilogram.

Nici slănina și cârnații celor doi nu au scăpat de gura lumii. Un internatut susține că a comandat acel produs de la Mondiala și că pe aceasta s-ar afla o etichetă care dezvăluie faptul că slănina vândută la suprapreț ar fi din România și importată în Spania de un lanț de magazine românești.

Acuzații despre: Condiții lipsite de igienă și siguranță alimentară

Tot cei care-i urmăresc pe cei doi pe rețeaua de socializare îi acuză pe Nae și Mondiala că nu ar avea condiții de igienă și siguranță alimentară specifice domeniului alimentar și că ar fi un focar de infecție acele produse.

Alții s-au hazardat și au publicat imagini cu coletele necorespunzătoare primite.

Ce este clar că deși sunt foarte multe comentarii negative la adresa lor, cei doi nu duc lipsa de comenzi, ba mai mult feedback-ul negativ le aduce și mai mulți ani.

049
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.