Magazin

Este informația zilei. Ce mesaj a transmis acum Prințul William despre Kate Middleton. Răsturnare de situație

Prințul William a oferit primul mesaj oficial după ce soția sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. „Durerea nu are limite”, spune moștenitorul tronului Marii Britanii.

Casa regală a fost lovită de două vești teribile: atât prințesa de Wales, cât și suveranul Charles al III-lea au cancer și urmează tratament de specialitate.

„Vă rog să știți că nu sunteți singuri”

Într-o prefață pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari din comunitatea forțelor armate, prințul de Wales a împărtășit un mesaj special familiilor îndoliate.

El a vorbit despre stresul trăit de soldații întorși din teatrele de operațiuni și care aleg să se sinucidă, doborâți, iată, nu de gloanțe, ci de gânduri negre.

Este primul mesaj oficial, unul puternic, transmis de William înainte de întoarcerea sa oficială la îndatoririle regale și apărut într-un moment în care s-au înmulțit știrile despre cancerul prințesei de Wales.

Vorbind despre sinuciderea în rândul militarilor, prințul William s-a adresat familiilor îndoliate din cadrul forțelor armate britanice, potrivit The Mirror.

„Vă rog să știți că nu sunteți singuri”, s-a adresat moștenitorul tronului într-o prefață scrisă pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari și celor lor, publicată de Suicide Bereavement UK.

William a descris cum el și prințesa de Wales au întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și au înțeles „puterea care vine din împărtășirea experiențelor”.

Prințul a spus că „este esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite. Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine (n.r. – Kate Middleton) și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe”.

Prințesa de Wales are cancer

Mesajul vine cu o zi înainte ca William să se întoarcă la îndatoririle oficiale. El va vizita o organizație caritabilă de distribuție a surplusului de alimente, după care va merge la un centru de tineret.

Acestea sunt primele sale angajamente oficiale de când Kate, soția sa, a anunțat că urmează un tratament pentru cancer.

Din cauza chimioterapiei, cuplul princiar a petrecut vacanța de Paște la reședința Amner Hall, din Norfolk. Ei nu au luat parte la slujba din Duminica Învierii, de la Castelul Windsor.

Diagnosticul pus lui Kate, care a fost descoperit în testele postoperatorii după o intervenție chirurgicală abdominală majoră, a venit cu doar câteva zile înainte de cea mai importantă sărbătoare a creștinătății.

În mesajul în care a dezvăluit că are cancer, prințesa de Wales a spus:

„Acest lucru a fost, desigur, un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteți imagina, mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul împotriva cancerului. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine”.

0104
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.