Media

Durere mare în familia Clejanilor! Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în doliu: „Mereu mi-a fost frică de un telefon de genul acesta”

Este durere și întristare în familia Clejanilor. Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în plină perioadă de doliu, după ce bărbatul a aflat că și-a pierdut tatăl.

În familia Clejanilor este o perioadă cumplită, de doliu. În timpul emisiunii La Măruță de pe Pro TV, cei doi soți au împărtășit că au avut parte de o tragedie, care a avut loc foarte recent. Concret, tatăl lui Ioniță de la Clejani a trecut în neființă, iar această veste cumplită i-a lovit într-un moment cu totul neașteptat, când se aflau în Londra, pregătiți să urce pe scenă. Chiar dacă ar fi preferat să nu-i spună soțului ei despre tragedie în acel moment, Viorica a povestit cu lacrimi în ochi cum nu a reușit să-și țină secretul și l-a anunțat pe soț că a pierdut un părinte.

„În ultima perioadă, am trecut prin momente foarte grele, era o situație de care îmi era frică, mereu mi-a fost frică de un telefon că se va întâmpla ceva de genul acesta. A fost singurul lucru de care mi-a fost frică în viața mea.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Nu știam cum să-i spun, omul se pregătea să intre la concert. M-a sunat sora lui și exact când urcam pe scenă și nu știam cum să-i spun, deja el nu se simțise bine cu o seară înainte, parcă a presimțit, nu avea liniște. La un moment nu am putut să mai țin și am vrut să mă eliberez și i-am spus că a murit tatăl lui. Mi-a fost o milă de el și atunci a trebui să fiu atât de zâmbitoare și să arăt oamenilor că nu e nicio problemă. Mulți au observat, mi-au spus că au observat că e ceva în neregulă cu domnul Ioniță.”, a mai spus și Viorica.

Artista trăiește această suferință foarte intens și pentru faptul că a făcut-o să retrăiască momentele din trecut, când ea avea, la rândul său, să-și piardă propriul tată.

„Eu am trecut prin această experiență, că de asta plâng acum, și mie mi-e dor de tata și mă uitam la el că nu mai mânca, se plimba și nu avea stare ca să ajungă mai repede în România. A fost foarte greu, nu e deloc ușor să faci față lucrurilor acestora.”, mai spune Viorica de la Clejani.

„Am un mesaj pe care mi l-am zis și mie. Viorica a trecut prin aceste momente înaintea mea și tot a încercat să mă pregătească, pentru că e un moment foarte greu în viață. Există milioane de oameni pe pământul ăsta, însă părinții trebuie să fie prețuiți când sunt în viață, ei nu-ți cer nimic decât ca tu să fii bine, să te duci mai des la ei.”, a mai spus și Ioniță de la Clejani.

077
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.