Magazin

Horoscop Urania săptămânal. Perioada marilor revelații și a schimbărilor de planuri! Gemenii nu trebuie să se lase doborâți de stres

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 – 26 aprilie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania săptămânal. Află ce au rezervat astrele pentru tine în această săptămână și cum vei putea să evoluezi pe plan spiritual și emoțional.

Horoscop URANIA
Berbec

Sănătatea va evolua sub semnul a șase opoziții care pot genera nervozitate pronunțată, agitație, neliniște, mai ales dacă nativii se confruntă cu situații importante sau trebuie să ia decizii cu impact asupra carierei și a veniturilor. Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 26 aprilie 2024.

Taur

Relațiile parteneriale se vor afla sub influența Lunii Pline în Scorpion, din 24 aprilie, care ar putea crea conflicte artificiale sau ar putea amplifica vechile animozități.

Gemeni

Stres personal reflectat în sectorul relațiilor de familie sau al chestiunilor personale legate de regimul unui imobil (locuință, proprietate, chirie, mutare) sau de cel socioprofesional.

Rac

Cele două case ale comunicării și învățăturii vor evolua într-un context astral apăsător, marcat de ostilitate și de refuzul acceptării unui dialog „neted”.

Leu

Stare bună psiho-emoțională, trăiri intense, chef de viață, creativitate. Luna Plină ar putea aduce o nouă ipostază socioprofesională (numire într-o funcție, consolidarea unui statut public, succes la capătul unui efort meritoriu).

Fecioară

Nativii se vor plasa pe poziții de adversitate, mai ales acolo unde nu e cazul, din cauza unei atitudini hipercritice și deloc flexibile atât în chestiunile minore, cât și în cele importante în plan partenerial.

Citește horoscopul complet AICI

0104
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.