Știri

Din păcate este vorba de Monica Totoiu. Familia este îngrozită de ce s-a întâmplat

Monica Tatoiu, diagnosticată cu cancer la sân! După ce a învins cancerul la colul uterin, vedeta a primit o veste îngrijorătoare de la medici. Iar ceea ce s-a întâmplat la finalul discuției a fost cu totul neașteptat.

Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu cancer la sân

După ce a făcut o mamografie, medicii i-au comunicat că are cancer la sân. Cu toate acestea, adevărul s-a dovedit a fi altul.

Femeia de afaceri a povestit că mamografia ei a fost confundată cu cea a unei alte femei bolnave. Deși nu s-a panicat prea tare, recunoaște că în alte circumstanțe, un astfel de diagnostic ar fi fost extrem de înfricoșător. Atunci când a primit telefonul cu vestea, preocuparea principală a fost gândul la cealaltă femeie.

Trecând prin această experiență, ea înțelege cât de important este fiecare zi în astfel de situații. Cu toate acestea, a fost nevoie de ceva timp pentru ca femeia să primească diagnosticul corect. Monica Tatoiu a spus că mai are de efectuat alte analize, dar se teme de ce ar putea descoperi.

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân.

Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în astfel de cazuri”, a declarat ea pentru cancan.ro.

Cum se simte femeia de afaceri după ce s-a operat la ambele picioare?
Monica Tatoiu a trecut printr-o operație la ambele picioare acum două luni. Lucrurile au fost dificile inițial, dar situația ei s-a îmbunătățit de atunci. Chiar dacă mai întâmpină dificultăți când coboară scările și trebuie să se sprijine de balustradă, se simte mult mai bine.

Problemele au început din zona șoldului, iar piciorul stâng ar fi fost deformat. Cu toate acestea, progresele sunt vizibile, iar femeia de afaceri speră că în aproximativ o lună se va recupera în mare parte.

„Merg mai bine, la fel ca acum 20 de ani. Din cauza durerilor la șold, am forțat pe piciorul stâng, care s-a deformat. (…) Acum singura problemă pe care o am, e atunci când cobor.

Urci cu inima, cobori cu genunchiul, așa se spune. Și mă doare, trebuie să am tot timpul o balustradă. Nu am mușchiulatura așa cum trebuie, la piciorul stâng. Mi-am pus o proteză personalizată. Dar într-o lună voi rezolva și asta”, a declarat ea pentru sursa citată.

Monica Tatoiu s-a accidentat la ski în urmă cu ceva vreme

Vedeta este însă obișnuită cu astfel de intervenții. Cu ceva timp în urmă, a suferit o operație la șold, după ce a fost implicată într-un accident la schi, care i-a cauzat ruptura trocanterului.

„Asta e a doua intervenție. Prima am avut-o pe cea de șold și acum e genunchiul. Cea de trocanter nu a fost programată. Mi-am rupt trocanterul de nebună ce am fost, la schi.

E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasolă decât proteza de șold, cu recuperarea e mai greu.

Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… E ca proteza dentară, ca implanturile”, a spus ea atunci.

Monica Tatoiu este o figură publică binecunoscută în România, având activități în domeniile media, politic și cultural. Ea a fost jurnalistă, editorialistă, activistă civică și politician. Aceasta a fost implicată în numeroase controverse și dezbateri publice pe teme variate, inclusiv sociale, economice și politice.

De-a lungul carierei sale, a devenit recunoscută pentru opiniile sale exprimate în mass-media și pentru activismul său în diferite cauze.

090
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.