Media

Motivul real pentru care Adela Popescu a demisionat de la Pro TV: „S-au schimbat enorm de multe lucruri”

Motivul real pentru care Adela Popescu a demisionat de la Pro TV. Când toată lumea se aștepta mai puțin, vedeta s-a decis că vrea să renunțe la televiziune. Fanii au fost extrem de uimiți, pentru că nu actrița nu a dat de bănuit ceva. Recent, a dezvăluit ce anume a determinat-o să plece.

Motivul real pentru care Adela Popescu a demisionat de la Pro TV. Sunt deja luni bune de zile de când actrița a decis să ia o pauză de la televiziune, cu promisiunea că va reveni curând în atenția fanilor săi. Cu toate acestea, așteptarea continuă, întrucât actrița nu și-a făcut până acum apariția în niciun alt proiect TV.

Motivul real pentru care Adela Popescu a demisionat de la Pro TV

„S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor.

Când l-am născut pe Alexandru, el avea două luni când eu m-am întors la emisiune. Îmi amintesc că mă mulgeam, lăsam lăptic acasă, mă întorceam cât mai repede acasă. După ce l-am născut pe Andrei, la șapte luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine, pentru că relațiile sociale te fac să depășești anumite momente grele.”, a declarat Adela Popescu, în conferința Fain și Simplu realizată de Mihai Morar.

Așadar, dacă după primele două nașteri, vedeta a decis să-și continue parcursul în televiziune, după ce a devenit mămică pentru a treia oară, vedeta s-a decis să pună capăt acestei experiențe.

„Însă după ce am născut al treilea copil, nu a fost vorba de un declic major, dar imediat după ce mă întorceam de la emisiune, mă așezam lângă ei să mă joc și tot ce-mi doream ea să mă culc, nu e glumă, eram într-o stare de oboseală absolut îngrozitoare. Simțeam că nu mai e nimic luminos și am zis că e suficient și tare bine îmi e acum. Eu resimt oboseala unui om care are 20 de ani de muncă intensă.”, a continuat Adela Popescu.

0111
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.