Media

Gabriela Cristea și-a deschis magazin. Unde se află, ce produse are la vânzare și ce prețuri

Vești bune pentru fanii Gabrielei Cristea. Celebra prezentatoare TV și-a deschis primul magazin fizic, în care vinde preparate pregătite chiar de ea. De unde poți cumpăra produsele tradiţionale și ce prețuri a stabilit vedeta pentru fiecare.

Gabriela Cristea și-a deschis magazin

Gabriela Cristea a dat din nou lovitura în afaceri. Celebra prezentatoare TV se bucură de un succes formidabil în plan profesional și acum a decis să își deschidă și propriul business în domeniul culinar, cu care deja face furori.

A fost mereu o femeie ambițioasă, care a reușit tot ce și-a propus, iar de data aceasta chiar a demonstrat că excelează. Are propriul ei laborator de cozonaci și astăzi a mai bifat o realizare: primul magazin fizic.

Locația se află în DN1 Value Center, din Balotești și deja s-a bucurat de primii clienți. Gabriela Cristea se implică în tot ce ține de acest proiect și se asigură că lucrurile merg ca la carte, muncind din răsputeri pentru a-i surprinde pe cei care îi calcă pragul.

„Yuhuu! Am mai bifat o realizare, Insula de la DN1 Value Center s-a deschis de astăzi pentru voi! Doar am trecut să văd cum arată și mă întorc în laborator. Vă așteptăm cu drag să ne degustați produsele”, a anunțat vedeta pe rețelele de socializare.

Vedeta este foarte încântată de marea sa realizare și la fel de fericiți sunt și fanii ei. Se bucură pentru tot ce a realizat și nu au ezitat să îi transmită urări de bine după ce aceasta le-a dat vestes cea mare. Mulți deja și-au anunțat vizita și mărturisesc că ard de nerăbdare să deguste bunătățile.

Ce prețuri are Gabriela Cristea în magazin

Gabriela Cristea și-a surprins recent fanii cu o nouă afacere căreia i-a pus bazele: producția și comercializarea de cozonaci absolut delicioși, făcuți după rețeta proprie. Cunoscută pentru cariera sa de succes pe micile ecrane și pentru talentul său în fața camerelor de filmat, Gabriela Cristea a adăugat acum o nouă competență la palmaresul său impresionant: este o gospodină desăvârșită.

Decizia de a se aventura în lumea culinară nu a fost una întâmplătoare pentru Gabriela. Ea și-a petrecut mult timp în bucătărie, dezvoltându-și abilitățile și pasiunea pentru gătit în timpul liber, motiv pentru care a vrut să ducă talentul ei la un alt nivel.

Inspirată de experiența sa ca gospodină desăvârșită, Gabriela a hotărât să își împărtășească talentele culinare cu publicul larg, lansând o afacere în cozonaci de înaltă calitate, făcuți după propria ei rețetă.

Gabriela Cristea spune că prearatele sale sunt speciale, având în vedere că pune suflet și dragoste în pregătirea fiecărui cozonac. Fiecare sortiment din gama sa variată este gândit cu meticulozitate și rezultatele sunt, de fiecare dată, impresionante.

De la cozonaci cu ciocolată și cremă gianduia și nuci, până la cozonaci cu fistic sau piure de măr, dă naștere unor preparate de-a dreptul speciale, care satisfac chiar și cei mai pretențioși clienți.

În ceea ce privește prețurile, Gabriela Cristea a foat aspru criticată de clienți, pe motiv că ar fi exagerat de mari. Cozonacii săi încep de la 85 de lei pentru opțiunile mai simple, precum cei cu mere, nucă sau caramel sărat, și ajung până la 140 de lei pentru cei mai prețioși, cum ar fi cei cu fistic. Cu o greutate de 900 de grame fiecare, acești cozonaci sunt alegerea perfectă pentru momentele speciale sau pentru a fi împărtășiți cu cei dragi.

066
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.