Media

S-a aflat de ce au plecat de fapt Mihai Bendeac, Dan Negru și cei trei chefi de la Antena 1. Au avut o singură condiție, care a fost refuzată și de aici plecările

Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut celemai valoroase vedete. Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au semnat cu Pro TV și vor apărea la MasterChef a surprins pe toată lumea, iar fanii încep să se întrebe ce se întâmplă în trustul Intact.

Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete. Mihai Bendeac, Dan Negru și cei trei chefi și-ar fi continuat traseul doar că au fost, la mijloc, niște discuții aprinse, pe niște principii cu producătorii emisiunilor, care, final, au avut câștig de cauză.

Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete

Antena ar fi încercat să-și aducă înapoi numele grele, cu un buget de aproximativ cinci milioane de euro puse la bătaie, însă nu a reușit, pentru că s-a izbit de condiția pe care au pus-o toți și anume să aibă câștig de cauză în fața producătorilor. Unii dintre ei ar fi spus, sec: ”ori noi, ori ei!” Alții, doar să fie mai maleabili în discuții, să ajungă la un punct comun. Au fost, însă, refuzați. ”La o echipă de fotbal pleacă antrenorul, rămân vedetele, aici e tocmai invers, s-au dus vedetele, au rămas antrenorii”, s-a amuzat unul dintre ei, potrivit Cancan.ro
.

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 cu scandal, după ce a avut un conflict cu producătorul emisiunii iUmor. Au fost niște nemulțumiri ale juratului peste care nu a putut trece. Antena Group l-a dat chiar în judecată pe actor.

Dan Negru a plecat fără scandal, dar a avut și el partea lui de nemulțumire. El a acceptat noua provocare, o nișă de cultură generală. Acum, este prezentatorul a trei emisiuni la Kanal D: ”Jocul cuvintelor”, Tu urmezi” și ”The Floor”.

Ultimii care au părăsit corabia, tot cu scandal, unul imens chiar, au fost Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei nu au mai vrut să intre la filmările noului sezon al show-ului culinar Chefi la Cuțite și au demisionat, fiind dați în judecată.

0105
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.