Media

Naomi a vorbit întrecut despre relația cu Cristi Pomohaci. A spus tot ce vroiau să audă. “Ne-am dus și am luat câte…”

Transsexualul Naomi a făcut afirmaţii uluitoare despre preotul Cristian Pomohaci, în scandalul în care acesta este implicat în ultimele zile.

Invitată, prin telefon, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Naomi a dat un răspuns clar la întrebarea legată de înclinaţiile sexuale ale preotului Cristian Pomohaci: „Pe Cristi Pomohaci îl cunosc din 1995. Este homosexual, eu sunt cea care vă spune direct cum stau lucrurile, dar nu este pedofil…”.

Naomi a precizat că l-a cunoscut personal pe Pomohaci, cu care s-a întâlnit la mai multe manifestări culturale. Ea a adăugat: „Ne-am văzut la mai multe festivaluri şi am am fost împreună şi la Opera Română. Ne-am dus şi am luat câte un microfon în g…. Asta pentru că în 2017, în România, dacă spui că eşti un homosexual, un transexual sau o lesbiană, societatea priveşte urât. Lui Pomohaci, în acest moment, vâzându-se discreditat îi este ruşine…”.

Cristian Pomohaci, preot paroh al Bisericii Moşuni-Veţa, judeţul Mureş, este în centrul unui scandal mediatic, după ce, în mediul online a apărut o înregistrare a unei conversaţii care ar fi avut loc între Pomohaci şi un adolescent în vârstă de 17 ani. Din înregistrare reiese faptul că preotul Pomohaci i-ar fi propus tânărului să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit reprezentatului Arhiepiscopiei, părintele Pomohaci nu a recunoscut nimic, a negat toate acuzaţiile şi a precizat că este nevinovat. Totuşi, s-a comunicat că, până la rezolvarea cazului, preotul nu mai are voie să oficieze vreo slujbă şi are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi demonstrat nevinovăţia.

Cine este celebrul solist pe care l-a iubit în tăcere timp de zece ani: ”Îl așteptam în fața blocului!”.

Naomi, vestitul solist transsexual, a decis să revină definitiv în România. La întoarcerea din Elveția, Naomi ne-a povestit despre ultima relație, încheiată cu lacrimi și scandal, dar și despre actrița Rona Hartner, singura femeie cu care a făcut dragoste. Tot în exclusivitate pentru playtech.ro ne-a dezvăluit și numele artistului pe care Naomi l-a adorat, în tăcere, preț de zece ani: ”Din păcate, el iubea femeile!”.

Mărturii incendiare din partea transsexualului Naomi
Naomi s-a întors în România, după o poveste de dragoste cu năbădăi, trăită în Elveția: ”Am revenit în țară ca să uit de fostul iubit, cu care am stat șapte ani. Începuse să mă bată. În ultimele 8 luni, n-am mai suportat tăcerea și nici frica. M-am ales cu stări de panică și de anxietate, din care d-abia am scăpat”, și-a început Naomi seria dezvăluirilor, pentru playtech.ro

Artistul transsexual susține că n-avut noroc în dragoste, deși a iubit cu patos. Întrebat de reporterii impact.ro dacă a fost îndrăgostit de vreun artist sau de vreun sportiv român, Naomi ne-a făcut o confesiune care, cu siguranță, va arunca show-biz-ul în aer: ”Am fost îndrăgostită, aproape 10 ani, în tăcere, de Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est.

Cred că știe, pentru că, timp de 5 ani, în fiecare vară, mă duceam la Năvodari, orașul lui natal, și îl așteptam în fața blocului. L-am iubit doar așa, de la distanță, în tăcere. Mi-a fost rușine să îi spun vreodată. Părinții lui mă cunoșteau, mâncam la el în casă, știau că sunt de la o casă de copii. De la 16 ani ne știm și a durat 10 ani iubirea mea pentru Laurențiu Duță. Nu puteam să-mi permit nimic, pentru că Laurențiu a iubit dintotdeauna femeile”.

”Ea a tras de mine”
Naomi, amănunte picante despre Rona Hartner, singura femeie cu care a făcut amor: ”Ea a tras de mine”.
Naomi n-a ascuns că a făcut dragoste cu o femeie celebră, actrița Rona Hartner, în pauza filmărilor pentru pelicula ”Gadjo Dilo”, în 1997, când au jucat împreună. Naomi a dat timpul înapoi și ne-a oferit detalii picante despre acest episod amoros: ”Rona Harner a fost singura femeie din România cu care am făcut dragoste.

Ea a tras de mine, eu, în general, de copil, am fost și rămân cea mai timidă ființă, când vine vorba despre iubire. Pentru că n-am avut prea multe experiențe nu am știut cum să mă comport. O iubesc și astăzi pentru artistul Rona, mai vorbim”, ne-a mai declarat Naomi, în exclusivitate pentru playtech.ro Întrebată despre povestea de dragoste cu Naomi, Rona Hartner a răspuns, acum câțiva ani, printr-un verset: ”Cel rău dobândeşte un câştig înşelător, dar cel ce seamănă neprihănirea are o adevărată plată”.

A locuit 15 ani într-un orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți
Florin Moldovan, cum figurează Naomi în buletin, a fost abandonat de părinți la doar trei zile de la naștere. Până la 15 ani, a locuit într-un orfelinat din Luduș, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă. Florin a fost distribuit, în 1997, în pelicula ”Gadjo Dilo”, unde a jucat alături de Rona Hartner și de Adrian Minune.

0154
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.