Media

Detaliul extrem de rușinos din viața lui Naomi. Cu ce se ocupa cântăreața în Germania

Naomi, pe numele real Florin Moldovan, a cunoscut celebritatea după ce şi-a dezvăluit orientarea sexuală şi a încercat o carieră în muzică. A plecat din ţară şi a lucrat în mai multe localuri de noapte, iar acum a ajuns de nerecunoscut!

Cum arată Naomi acum și cu ce se ocupă. S-a retras din showbiz şi a ajuns de nerecunscut! Naomi s-a retras complet din lumea showbiz-ului, iar acum este total schimbată!

Cum arată Naomi acum și cu ce se ocupă. S-a retras din showbiz şi a ajuns de nerecunscut!

Naomi s-a schimbat radical faţă de cum o știam din emisiunile de scandal la care era nelipsită într-un timp. Cu o voce foarte bună, a reușit să câștige simpatia publicului românesc, însă au fost aspecte ale vieții sale personale, care nu au fost apreciae de toată lumea. Aceasta nu s-a lăsat de muzică și des a mai avut parte de concerte atât în țară, cât și în afară, unde a fost chemată. De altfel, a publicat fotografii și filmulețe, ținându-și la curent fanii cu activitatea sa.

Naomi a declarat recent că că n-a avut noroc în dragoste, deși a iubit cu patos. „Am fost îndrăgostită, aproape 10 ani, în tăcere, de Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est. Cred că știe, pentru că, timp de 5 ani, în fiecare vară, mă duceam la Năvodari, orașul lui natal, și îl așteptam în fața blocului. L-am iubit doar așa, de la distanță, în tăcere. Mi-a fost rușine să îi spun vreodată. Părinții lui mă cunoșteau, mâncam la el în casă, știau că sunt de la o casă de copii. De la 16 ani ne știm și a durat 10 ani iubirea mea pentru Laurențiu Duță. Nu puteam să-mi permit nimic, pentru că Laurențiu a iubit dintotdeauna femeile”, a spus Naomi pentru Playtech.

Florin Moldovan, cum figurează Naomi în buletin, a fost abandonat de părinți la doar trei zile de la naștere. Până la 15 ani, a locuit într-un orfelinat din Luduș, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă. În 1997, a fost distribuit în pelicula „Gadjo Dilo”, unde a jucat alături de Rona Hartner și de Adrian Minune.

0123
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.