Știri

O nouă creștere majoră de prețuri la benzină și motorină. Prețurile de astăzi, 20 aprilie

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că miercuri, 20 martie 2024, preţurile la carburanţi sunt, din nou, în creştere faţă de ziua precedentă.

De această dată, conform specialiştilor, vorbim despre o creştere a preţurilor cu doi bani pe litru la motorină standard şi la motorină premium şi cu trei bani pe litru la benzină standard.

Asta înseamnă că un litru de benzină standard costă între 7,1 şi 7,21 lei, un litru de motorină standard costă între 7,42 şi 7,51 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,78 şi 8,02 lei.

Doar preţurile la benzină premium şi la GPL au rămas identice precum cele afişate în ziua precedentă. Asta înseamnă că un litru de benzină premium costă între 7,62 şi 7,86 lei, iar un litru de GPL costă între 3,31 şi 3,35 lei.

094
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.