Știri

Trăieşti așa ceva doar o dată în viaţă. Expansivul Jupiter şi surprinzătorul Uranus se revăd duminică după 83 de ani, în Taur! Schimbări MAJORE pentru următorii 14 ani

Jupiter și Uranus se întâlnesc într-o conjuncție la fiecare 14 ani, în diferite semne ale zodiacului. Ultima dată când am avut o conjuncție Jupiter-Uranus a fost în 2010-2011, în Berbec.

Pe 20-21 aprilie 2024, avem unul dintre cele mai importante tranzite ale anului – și poate chiar ale deceniului – Jupiter este conjunct cu Uranus la 21de grade în Taur.

De ce este atât de important tranzitul Jupiter conjunct Uranus? Pentru că implică 2 planete exterioare. Spre deosebire de planetele personale precum Mercur sau Venus, planetele exterioare se mișcă foarte lent, așa că se întâlnesc foarte rar. Atunci când se întâlnesc – cum se întâmplă acum – inevitabil aduc schimbări semnificative.

Jupiter în conjuncție cu Uranus – Un ciclu de 14 ani

Jupiter și Uranus se întâlnesc într-o conjuncție la fiecare 14 ani, în diferite semne ale zodiacului. Ultima dată când am avut o conjuncție Jupiter-Uranus a fost în 2010-2011, în Berbec.

Ultima dată când am avut o conjuncție Jupiter-Uranus în Taur a fost în 1941. Acest lucru înseamnă că, dacă te-ai născut după 1941, aceasta este prima – și singura – conjuncție Jupiter-Uranus în Taur în viața ta. Este doar o singură dată când Jupiter și Uranus vor activa o anumită zonă a hărții tale astrologice.

Acest lucru este rar. Acest lucru este important!

O conjuncție este simultan un sfârșit și un nou început, inițiind un nou ciclu. Ciclul anterior de 14 ani Jupiter-Uranus se încheie. Un nou ciclu Jupiter-Uranus este inițiat.

Conjuncția Jupiter-Uranus nu este doar ‘un alt ciclu’. Vorbind despre un ciclu de 14 ani. Acestea sunt dezvoltări MAJORE care vor stabili scena pentru un nou capitol în viața ta.

Pentru unii dintre noi, ceva foarte concret s-ar putea întâmpla (în ziua respectivă sau în săptămânile exacte ale tranzitului). Acest lucru este valabil în special dacă ai planete sau unghiuri în jurul gradului 21 din Taur. Dar pentru majoritatea dintre noi, tranzitul nu va fi foarte evident. Cel puțin nu la început.

O conjuncție este o sămânță care este plantată.

Nu te aștepta să vezi o floare complet înflorită încă. Uneori, cu conjuncțiile, nimic evident nu se manifestă imediat, totuși, odată cu trecerea timpului, vei privi înapoi în săptămânile, lunile și anii care vin și îți vei da seama de impactul profund pe care l-a avut asupra vieții tale.

Pentru a obține perspective asupra tipului de avansuri pe care s-ar putea să le experimentezi, reflectează la ce se întâmpla în viața ta în 2010-2011, 1997, 1983, 1968-1969 și 1954-1955 când am avut conjuncțiile Jupiter-Uranus în alte zodii.

Ține cont că, în timp ce conjuncția Jupiter-Uranus în Taur va veni cu energii similare, nu va impacta același sector al vieții tale, deoarece aceste conjuncții anterioare s-au întâmplat în alte case din harta ta natală.

Deci, atunci când reflectezi la aceste conjuncții Jupiter-Uranus anterioare, încearcă să te raportezi la energia de tip descoperire Jupiter-Uranus care te-a ajutat să faci un salt în necunoscut, care te-a ajutat să te aventurezi în teritorii noi. Aceeași tip de energie va fi probabil prezentă acum.

Și dacă vrei să ai o idee despre sectorul vieții tale care va fi afectat de conjuncția Jupiter-Uranus în Taur, reflectează asupra a ceea ce se întâmpla în viața ta în mai 2000, când aveam 7 planete în Taur.

Atunci, sectorul Taur al vieții tale era semnificativ evidențiat. Același sector va fi acum influențat într-un mod diferit, mai uranian.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

049
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.