Știri

Amestecul care ajută la curăţarea vaselor de sânge. Lidia Fecioru: „Este foarte bun şi pentru curăţarea intestinelor”

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, rețeta pentru o dietă de detoxifiere, naturală și sănătoasă. Este vorba despre un amestec care ajută la curăţarea vaselor de sânge.

Lidia Fecioru de recomandă o dietă pentru detoxifiere bazată pe iaurt și hrișca care ne scapă de toxine în doar 14 zile.

„O rețetă foarte bună pentru detoxifiere este hrișca cu lapte bătut sau chefir. Luăm o lingură de hrișcă și o măcinăm apoi o adăugăm peste un pahar cu iaurt și o lăsăm până a doua zi de dimineață, la frigider.

A doua zi bem amestecul. Ne scapă de toxine, ne ajută la curățarea vaselor de sânge, la împrospătarea oxidanților în corp. De asemenea, îmbunătățește funcția fierii și este foarte bun pentru curățarea intestinelor.

Se recomandă o cură de doar 14 zile”, astfel ne recomandă Lidia Fecioru.

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă. Se bea de trei ori pe zi”

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. Lidia Fecioru a prezentat un remediu natural pentru tratarea bronșitei, tusei persistente și hipertensiunii arteriale. Potrivit bioenergoterapeutului, florile de podbal sunt recunoscute pentru proprietățile lor antiseptice și antibacteriene.

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. „Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune

Pentru a prepara infuzia din flori de podbal, adăugați o lingură de flori de podbal într-un pahar cu 200 de grame de apă fierbinte. Acoperiți paharul și lăsați amestecul să stea timp de 10 minute, astfel încât plantele să-și elibereze substanțele active în apă și apoi consumați câte 100 de grame de infuzie de trei ori pe zi.

Bioenergoterapeutul a atras atenția că această rețetă nu este recomandată femeilor care alăptează sau persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, există riscul ca unele persoane să fie alergice la planta de podbal.

„Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.

Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Acest ceai nu doar că reduce tensiunea arterială, ci este eficient și în tratarea incontinenței urinare și a durerilor de stomac. „Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest tratament este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială.

De asemenea, e indicat şi pentru cei care au incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac.

Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă.

Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a mai spus Lidia Fecioru.

053
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.