Media

Anunț major de la DIGi România. Se dau 1000 de lei. Ce trebuie să faci

Compania Digi RCS-RDS vinde cu o ofertă de neratat. Românii care fac un anumit lucru vor primi automat un voucher de 1.000 de lei.

Digi RCS-RDS este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă fupă cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Compania deține cea mai modernă rețea de fibră optică din regiune.

Digi pune la dispoziția abonaților săi o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM și serviciul de content Digi Online.

Voucher de 1.000 de lei de la Digi

Digi RCS-RDS anunță că oferă vouchere de 1.000 de lei.

„La DIGI te așteptăm cu o nouă rețea și un nou telefon pentru numărul tău! Portează-te la DIGI, precomandă noul Xiaomi 14 Ultra și te bucuri de un voucher de 1000 lei și 50% reducere la abonament, timp de 4 luni!”, conform Digi România.

Totodată, clienții Digi RCS-RDS au la dispoziție noi modele de telefoane pentru afacerile lor. Aceștia trebuie să porteze afacerea lor la Digi și să se bucure de următoarele beneficii:

Abonamentul Business Nelimitat pornește de la 1,25 euro/lună, timp de 6 luni
Ai net și minute naționale nelimitate incluse în abonament
Poți achiziționa telefoane în 24 de rate, cu zero avans
„Portează-te la Digi, rețeaua cu Acoperirea #1 și prinde oferta: 50% reducere la abonament în primele 6 luni + telefoane în 24 rate, fără avans!” , este anunțul Digi.

Poți să portezi mai multe numere și ai preț redus la Business Nelimitat, de la 1,25 euro/lună.

Business Nelimitat

De la 1,25 Euro/lună, timp de 6 luni
2,5 euro/lună
Minute nelimitate*** în toate rețelele naționale, fixe și mobile
1000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE
Nelimitat SMS-uri în rețeaua DIGI
Nelimitat net 4G

1 – 5 abonamente
1,65 Euro/lună, timp de 6 luni
6 – 19 abonamente
1,45 Euro/lună, timp de 6 luni
Peste 20 abonamente
1,25 Euro/lună, timp de 6 luni
Poți adăuga un telefon preferat în 24 de rate, cu Zero avans. Solicită oferta din pagina telefonului și un reprezentant Digi va reveni cu detalii. Ai la dispoziție telefoane precum: Xiaomi 14 5G (avans 0, rată 35 euro), Samsung Galaxy A55 5G (avans 0, rată 15,5 euro), Motorola Edge 40 NEO 5G (avans 0, rată 11 euro) și Oppo A98 5G (avans 0, rată 9 euro).

045
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.