Magazin

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 – 27 aprilie 2024: „Este o perioadă care pune foarte mare accent pe înțelegerea legilor karmei după care fiecare dintre noi se ghidează în viață”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 21– 27 aprilie 2024. Invitații ei au fost Eugen Bîrgăuanu și Lucrețiu Tudoroiu

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 – 27 aprilie 2024

„O săptămână foarte încărcată, o săptămână care va veni cu bune și cu rele, o săptămână care ne provoacă, dar ne invită și să ne înțelegem toate apăsările, toate tulburările și tot ceea ce ne poate agresa. Este o perioadă încărcată din punct de vedere energetic, o perioadă care pune foarte mare accent pe înțelegerea legilor karmei după care fiecare dintre noi se ghidează în viață, o perioadă care ne arată cu cine stăm de vorbă, o perioadă care înainte de toate ne vorbește despre noi. Suntem destul de încercați, destul de tulburați și totuși, în egală măsură Universul ne aduce și foarte multe soluții. Vom vedea care sunt propunerile Universului, ce anume ne oferă și cum putem să lucrăm pentru tot ceea ce trebuie să depășim și să înțelegem în această perioadă”.

Berbec

Forța perioadei este această conjuncție Saturn-Marte în semnul Peștilor, pe casa a 12-a, care vorbește despre ceva ce berbecii au de înțeles despre sufletul lor. Nativii Berbec ar fi bine să înțeleagă care sunt acele lucruri care îi deranjează cel mai rău, ar fi bine să înțeleagă de ce și-au ales o anumită misiune, un anumit punct profesional, o anumită direcție profesională, de ce au anumiți prieteni. Aceste de ce-uri sunt foarte importante pentru nativii Berbec.

Taur

Este un moment destul de important, un moment în care taurii trebuie să facă acest soare care de abia au intrat în semn, să facă legătura între ceea ce se întâmplă în sufletul lor și ceea ce le impune Universul. Pe undeva toate aceste mesaje care vin din Univers și se coaboară în destinul personal au o logică foarte puternică. Taurii sunt acum cu Uranus și cu Jupiter în semn într-o perioadă în care poate chiar dacă au acces la foarte multă cunoaștere nu chiar tot ceea ce se întâmplă poate fi tradus așa cum și-ar dori în registrul spiritual. Din punctul de vedere al investițiilor ei se găsesc într-o perioadă foarte prolifică.

Gemeni

Singura certitudine pentru Gemeni este să se abandoneze sinelui suprem pentru că tendința lor este tot timpul către gândire, dar gândirea este până la urmă o fațetă superficială. Pentru ca un gând să devină manifestat, gândul acela trebuie să fie proeictat în mintea lui Dumnezeu. Fără Dumnezeu noi suntem impotenți din punctul acesta de vedere. Regula manifestării este ca noi să formulăm un gând în mintea noastră, facem o construcție și apoi acel gând trebuie proiectat în mintea lui Dumnezeu și mai departe e așa cum vrea Dumnezeu și nu cum vrem noi.

Rac

Avem aspecte destul de puternice pe casa carierei, descoperiri pe care le fac referitor la statutul lor social, la standardele sociale, avem un soare care a migrat către casa 11. Multe semne de întrebare pentru raci din punct de vedere profesional. S-ar putea să fie cazul să vă alegeți un drum puțin inedit, să aveți o nouă abordare din punct de vedere profesional. Mulți raci aleg în această perioadă să își descarce pe undeva o parte din tot ceea ce au acumulat până acum. Este un moment de descărcare pentru raci!

Leu

Trebuie să se înțeleagă pe ei pentru ca ulterior să încerce să îi înțeleagă și pe ceilalți. Leii sunt într-o perioadă de realizări, sunt într-o perioadă în care au ceva de făcut pentru căminul lor. Orice situație incertă trebuie tratată cu foarte mare responsabilitate, leii trebuie să obțină stabilitatea cu orice preț în foarte multe domenii din viața lor. Ei trebuie să realizeze faptul cp stabilitatea nu vine chiar atât de ușor, ea vine la pachet cu anumite cerințe. Vom vedea foarte mulți nativi Leu care se revoltăî împotriva unor situații care aduc instabilitate.

Fecioară

Este o perioadă care chiar vine cu multe teme de înțeles, avem teme, peste teme, peste teme. Ni se dau foarte multe lucruri de înțeles, avem foarte multe situații de gestionat. Fecioarele nu se plictisesc. Sunt două zodii care primesc o încărcătură deosebită, peștii și fecioarele. Saturn afectează atât zodia care îl găzduiește, cât și semnul opus, adică semnul Fecioarei.

Balanță

Este o perioadă în care se înclină balanța și în favoarea lor. O perioadă care îi irită pe undeva din punctul de vedere al tuturor lucrurilor care se vehiculează în jurul lor. Vom vedea mulți nativi balanță care încearcă să deslușească greu dar încearcă, ce îi echilibrează și ce îi dezechilibrează, cam asta este lecția săptămâna următoare, ce mă aduce pe linia de plutire, ce mă destabilizează flagrant și care sunt lucrurile de care trebuie să scap.

Scorpion

Un moment de mare forță care vorbește și despre faptul că trebuie să ne dăm seama de rigiditatea anumitor lucruri. Câteodată e bine să ai stabilitate, dar nu este bine să existe rigiditate. Trebuie să facem diferența între stabilitate și rigiditate. Rigiditatea în această perioadă pe undeva încurcă. Este un moment care se cere descurcat și prin intermediul discuțiilor șu prin intermediul unor persoane care știu exact cum să spună lucrurile.

Săgetător

Acest saturn și marte și neptul în semnul peștilor vorbesc foarte explicit despre evoluție spirituală, despre lucruri care trebuie să iasă la iveală, adevăruri care li se arată. Nativii săgetător încep să fie foarte interesați de zona spirituală într-un mod în care ei vor deveni mentori pentru ceilalți. Este o perioadă în care oricum li se arată partea nevăzută a lucrurilor. Nodul nod în Berbec le dă un puseu în plus de energie și reușeșsc să pună la punct și să rezolve lucruri pe care nu le credeau cu putință altă dată.

Citește mai mult pe b1tv.ro.

0127
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.