Știri

Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy. „L-am cunoscut în toate ipostazele”

Celebra cântareață transgender Naomy, pe numele adevărat Florin Moldovan, a încetat din viață la doar 46 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Artista s-a stins fulgerător pe patul unui spital din Germania, vegheată de iubitul ei, după ce a stat mai multe zile în comă. Mulți s-au simțit îndurerați de această pierdere, iar o mulțime de vedete au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Horia Moculescu se numără printre persoanele care au considerat-o pe Naomy un om deosebit, cu mult talent muzical. Compozitorul a povestit că Naomy îi arată foarte mult respect.

„A fost un copil talentat din punct de vedere muzical. Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori în concursurile muzicale, a cântat-o bine, avea voce frumoasă. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca solist, Florin, și ca Naomi, cum se prezenta pe scenă. Cu mine s-a comportat exemplar, a fost foarte respectuos. Să-l odihnească Dumnezeu în pace.”, a spus Horia Moculescu pentru Playtech.

Foarte multe vedete au transmis mesaje de doliu cu privire la decesul lui Naomy. Buna sa prietena Antonela a spus că urma împreună cu aceasta să revină în țară însă n-au mai avut ocazia.

„Cu inima grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino.” a spus Antonela pe rețelele de socializare.

Abandonată de părinți la doar trei zile de la naștere, Naomy a crescut într-un orfelinat până la vârsta de 15 ani, când a decis să se mute la București și să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă.

În 1997, Naomy a primit oportunitatea de a apărea în filmul „Gadjo Dilo”, alături de Rona Hartner și Adrian Minune, fapt care i-a adus o primă expunere în lumea cinematografiei. Apoi, în 2014, a devenit și mai cunoscută după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu melodia „Dacă tu iubești”, compusă de Jimi Laco și scrisă de Rareș Borcea.

045
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.