Știri

Pensia vine mai devreme în luna mai

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, să facă tot ce este necesar pentru ca toți pensionarii să-și primească pensiile înainte de Paște.

Solicitarea a fost făcută înainte de ședința de Guvern de marți.

„O rog pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenții, și cu Poșta Română, astfel încât toți pensionarii să-și primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Poșta Română va avea program special săptămâna viitoare.

Poșta Română a anunțat că va avea un program special în perioada 1 – 6 mai 2024.

Compania Poşta Română anunță că programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat în perioada 1 mai – 6 mai 2024. Astfel, în 1 Mai 2024, de Ziua Muncii, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise, în 2 mai toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor funcționa conform programului normal de lucru, iar în perioada 3 mai, Vinerea Mare – 6 mai, luni, a doua zi de Paște, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise. Începând de marți, 7 mai, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Reprezentanții Poștei anunță că programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare, precum și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, preluate și în Contractul Colectiv de Muncă.

0111
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.