Știri

„Sarcină ușoară!” Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în Dubai după ce au aflat că vor deveni părinți?! Artistul și iubita lui au radiat de fericire în ziua cea mare

Jador a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a dat de înțeles în mediul online că a făcut deja pasul cel mare alături de Oana Ciocan! Îmbrăcați la patru ace din cap până în picioare, în ținute parcă specifice cununiei civile, au făcut un anunț important în mediul online. Toată lumea a crezut că cei doi s-au căsătorit, însă adevărul este puțin diferit. Iată despre ce este vorba!

Jador și Oana Ciocan au ajuns în Dubai în urmă cu câteva zile, de unde recent au anunțat că vor locui acolo pentru o perioadă nedeterminată.

Nu după multe vreme, cântărețul le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor săi din mediul online, dându-le de înțeles că el și Oana Ciocan s-au căsătorit. În realitate, lucrurile nu sunt atât de simplu de înțeles, pentru că artistul a sugerat că au format un clip împreună, însă și că în viața lor de cuplu a avut loc eveniment important. Chiar dacă nu a menționat clar și răspicat ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în secțiunea de comentarii internauții s-au grăbit să le ureze o căsnicie cât mai lungă și mai frumoasă.

„Mulțumim, Doamne, pentru tot!”, a scris Jador în mediul online, în dreptul filmulețului postat.

Ceea ce a mai atras atenția internauților a fost că, la un moment dat, Jador a atașat în filmulețul postat un emoticon cu un copil, prin care ar da de înțeles că vor deveni părinți. Și de această dată, fanii săi au fost foarte vigilenți și s-au gândit imediat că Oana Ciocan ar putea fi însărcinată și că, pentru moment, Jador preferă să fie discret, dar și să pună paie pe foc!

„Ai grijă de ea acum, Jador, că ar fi timpul să ai și tu o soție și un bebe!”, „Sarcină ușoară! Felicitări, Oana!”, „Casa de piatră și sarcină ușoară! Felicitări, dragilor”, „Cei mai frumoși! Vă ador! Vă doresc multă fericire împreună și mulți copii, care sunt binecuvântare, și da, e super piesa”, „Superbi! Multă fericire, sănătate și numai momente fericite alături de aleasa inimii tale!”, sunt doar câteva dintre comentariile venite din partea internauților.

@jador Prima si ultima data ❤️ OARE SA LANSEZ ACEASTA MELODIE JADORASI?🫣🤭 #jador #jador_official_one #jadorasii #primasiultimadata ♬ Prima și ultima dată – Jador mami👑❤️

059
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.