Știri

ULTIMA ORA! E vorba despre Florin Piersic…Anuntul facut de Dan Negru

Actorul Florin Piersic, internat la Spitalul Militar din Cluj pentru o interventie chirurgicala la picior din cauza unei infectii, a fost transferat astazi la Institutul Inimii.

Luni, 29 aprilie, actorul a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta la Cluj, dupa ce medicii au descoperit o infectie localizata la genunchi. Acesta a avut nevoie de asistenta medicala dupa ce i s-a facut rau la finalul unui spectacol. Ulterior, a fost transportat de urgenta la spital. Conform unor surse, maestrul va fi transferat la Viena. Acolo, medicii intentioneaza sa ii inlature stimulatorul cardiac pe care il are implantat in prezent.

Florin Piersic a mai suferit o operatie similara in 2019, dar la un spital privat din Capitala.

Dan Negru asigura ca actorul se simte bine

Pana acum, insa, Florin Piersic nu a facut vreo declaratii despre starea sa de sanatatea sau despre spectacolele sale. Totusi, Dan Negru a dat asigurari ca nu se va anula niciun spectacol. „Totul e in grafic”, a zis el.

„Pe asta mic, pe Florin, nu-l impiedica nicio operatie. A trecut cu bine. Avem treaba in toamna impreuna. Nu s-a anulat nimic si nu se va anula nimic. Si avem si un proiect mare in decembrie. Deci, totul e in grafic”, a declarat el pentru Playtech Stiri.

Trebuie amintit ca piesa „Straini in noapte” a cunoscut un real succes in randul publicului roman, avand reprezentatii cu casa inchisa pe toate scenele importante din tara, de la Teatrul National „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti pana la Teatrul National „Mihai Eminescu” din Timisoara.

062
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.