Media

Florin Piersic, transferat la Terapie Intensivă! Noi detalii despre starea de sănătate a actorului

Florin Piersic a fost transferat pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj Napoca.

Marele artist a fost zilele trecute operat la genunchi, iar medicii de acolo monitorizează acum evoluția stării de sănătate a actorului, în condițiile în care acesta are montat, de mai mulți ani, și un stimulator cardiac.

În ceea ce privește transferul la un spital din străinătate, reprezentanții spitalului susțin că nici nu se pune problema de așa ceva.

Medicii nu vor să facă publice prea multe detalii cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Cu toate acestea, ceea ce se știe cu certitudine până acum, este faptul că Florin Piersic a fost internat în cursul zilei de vineri pentru o infecție la genunchi, ulterior medicii descoperind că infecția s-a extins până la stimulatorul cardiac pe care acesta îl are de câțiva ani.

În funcție de starea lui de sănătate, se poate pune problema transferului la o altă clinică medicală, sau chiar în străinătate, însă, în acest moment, nu se ia în calcul o astfel de decizie.

Familia marelui actor a cerut reprezentanților medicali discreție în ceea ce privește starea de sănătate a lui Florin Piersic.

”Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului.

Mihai Gâdea a transmis un apel emoționant

„Dacă îl iubiţi pe Florin și vreți să-l avem cât mai repede printre noi, suntem în Săptămâna Mare, înălțați o rugăciune, două, și sunt sigur că el va simți toată susținerea și toată dragostea noastră.

E un copil un pic mai mare, dar este într-atât de tânăr și sunt sigur că asta va fi forța care va face ca încă o dată să învingă orice problemă pe care a avut-o în viață”, a spus Mihai Gâdea, subliniind optimismul său ferm pentru evoluția marelui actor Florin Piersic.

Marele actor al României a împlinit 88 de ani pe 27 ianuarie

De ziua lui, legenda filmului românesc a avut o mare dorinţă. „Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav.

Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie”, a declarat atunci Florin Piersic la Observator.

045
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.